Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/02/2021

    Jest bardzo potężny. Tylko krótka uwaga: Jeśli chcesz podłączyć go do drukarki 3D, w moim przypadku, kable Ttl i Gnd są odwrócone. Nie mogłem tego uruchomić. Podmieniłem kable i teraz działa idealnie. Przecinam je trzymając laser w dłoni i przesuwając go po powierzchni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Well, my 20w laser worked well but constantly adjusting everything. So I need a more powerful laser and go to the higher range for PCBs. It's done and here is the monster! 30W delivered complete with the obligatory glasses, the 220v adapter delivered with its EU converter, the little touch of perfection from Banggood. I will have to test it quickly but not in the apartment, The radiation is so intense and the release of smoke from the machined part will force me to go through the workshop with all windows open and strongly ventilated, so that the smoke from the machining does not reduce the laser radiation by blocking the beam. At this power, the environment and the working method must be reviewed and adapted. I will need to install an additional fan on the CNC mobile equipment to cool the laser heat sink. 30W, it heats up hard!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Wzięłam laser, żeby zrobić samolot. Przetnę to. Próbowałem z obwodem testowym. Jeszcze go nie zainstalowałem. Ustawię go, gdy brakuje mu karty. Kupiłem go 19 i 28 grudnia

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Qualität und Preis in Ordnung.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Very good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Szybka dostawa (12 dni), wystarczająco silna, łatwa do zainstalowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Dzięki za wiarygodne i szybkie kago. Zamówiłam go 17 stycznia, a przyszedł dzisiaj między 25 stycznia. Jest tylko jeden problem z kablem, który ma cztery szpilki, których nie zauważyłem. Spróbuję uruchomić gniazdka na mojej karcie za pomocą 3 pin,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Dobry produkt. Spodziewałem się być większy dla lasera 30W, ale jest bardzo dobrze zaprojektowany, do protestowania obiektywu i chłodzenia LD w tym samym czasie. Posiada kontrolę mocy, która jest bardzo intuicyjny. Bardzo szybki czas wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Około tygodnia używania go i jak na razie kocham go. Produkt dotarł wcześniej niż się spodziewałem. Zajęło mi to 2 tygodnie i myślałem, że to będzie jakiś miesiąc. Cieszyłem się z tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Laser i płyta testera wydają się działać jak na razie świetnie, ale zasilacz wynosi tylko 12V/0,5A (6 W). Ponieważ ten zestaw nawet nie mówi, że jest z zasilaczem (mimo że jest jeden na zdjęciu), nadal jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 918
    • Ft4 161
    • Ft8 328
    • Ft67 023
    • Ft11 734
    • Ft26 505
    • Ft4 541
    • Ft42 620
    • Ft35 817
    • Ft42 620
    • Ft75 735
    • Ft49 984
    • Ft14 764
    • Ft39 341
    • Ft32 184
    • Ft32 941
    • Ft4 918
    • Ft98 358