Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(276)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(276)
    • 5 Star(264)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Dobra jakość za pieniądze, mocne skrzyżowanie i dobre złącza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Najpotrzebniejsza rzecz dla małych acs z wtyczką XT 30, ponieważ mam ładowanie na XT 60!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Adaptery bardzo dobrze wykonane, nawet jeśli potrzebowałam tylko jednej pary wziąłem cały pakiet, ponieważ cena jest jeszcze korzystniejsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    livraison rapide

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • papyjo
    FR
    30/01/2021

    Promocja Intéressante...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Jeśli chcesz usmażyć baterie i tablicę ładunkową, to są dla ciebie! Byłem pod wrażeniem sposobu, w jaki negatywny xt60 był podłączony do xt30 dodatni. To była moja ulubiona cecha tej paczki. Zdecydowanie polecam te złącza, jeśli nie lubisz swojego domu i z chęcią go spalisz. Kupiłabym ponownie 🤥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2017

    Great deal for the price. 10 is probably more than you need but with this pack you can keep a few with each item or each place you will need them. The are small and simple and work just fine. I recommend these to anyone with XT30 batteries.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2018

    géniale parfais pour batterie pour chargé pour passe de xt 30 à xt60 pour les drones sa évite d acheté des batterie un simple embout et c go parfait merci bg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Działa na ogół już całkiem dobrze, jednak trzeba wziąć pod uwagę, że kable do baterii mogą być zbyt krótkie. Jest tak bardzo mało. Nawet jeśli adapter działa prawdopodobnie nie zamówiłbym go ponownie do tego zastosowania i z powrotem na elastyczny adapter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 069
    • Ft22 937
    • Ft21 883
    • Ft6 849
    • Ft22 937
    • Ft39 796
    • Ft11 965
    • Ft23 997
    • Ft29 918
    • Ft10 177
    • Ft6 313
    • Ft18 615
    • Ft4 651
    • Ft45 378
    • Ft10 363
    • Ft3 684
    • Ft24 935
    • Ft116 359