Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(373)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(373)
    • 5 Star(350)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2020

    Te baterie są świetne. Mogę latać więcej niż 3 minuty z moim małym jastrząbkiem dzięki tym złym chłopcom :P. Lata świetnie i mam co najmniej 3 minuty czasu lotu, nawet jeśli torturuję drona na zewnątrz. Jedna z baterii miała problem, ale myślę, że mogę to rozwiązać. Jedyną wadą jest to, że dron jest trochę cięższy, więc kiedy próbujesz rolki i takie tam, drży. Poza tym jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ammoema
    IT
    15/09/2020

    Bardzo lekkie baterie, bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2022

    Przyszły z ładowaniem 3.8V

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    prese per emax tinyhawk freestyle 2 tempo di volo pari alle originali emax da 450 mAh ma il drone risente del peso maggiore

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Tanie i wysokiej jakości liposy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Nie próbowałem, ale zostały przy 3,8v, więc zakładam, że są gotowe. Naprawdę podobało mi się to opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Przybyli szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Dzięki, Banggood, warto czekać 6 tygodni, te lipy dają nowe skrzydła mojemu zmęczonemu Tinyhawkowi, Redbull przyprawia mnie o zgagę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    Liposy są bardzo cenne dla pieniędzy. Wszystkie są w idealnym stanie. Teraz mam dużo dłuższy lot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Sam0007
    CA
    26/09/2019

    husr received them and they fit perfectly on my TinyHawk S. look forward to giving them a try.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$25.29
    • US$131.99
    • US$8.04
    • US$42.72
    • US$62.99
    • US$27.59
    • US$37.94
    • US$11.49
    • US$8.99
    • US$11.99
    • US$15.99
    • US$12.64
    • US$15.99
    • US$31.04
    • US$42.72
    • US$10.34
    • US$120.74