Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(214)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(214)
    • 5 Star(206)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2019

    Fantastic batteries, I use them worth my Eachine Trashcan. One battery in the battery holder and the other held on by two dental rubber bands and a velcro strap that snugly holds the two batteries together. I get about 4min. flight time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Bardzo dobre lipy, leć tym moim Emax Tinyhawk Freestyle 2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    Awsome! Perfect for my Snapper7. Work very well so far. Hope they will hold for many charging cycles, but of course so far I do not know. Really nice quality, good power, good flight time. Arrived very well packed in two small boxes. Very good price. Highly recommended, thank you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    Envio extremamente demorado, mais de 50 dias para realizar o envio. Aparentemente de boa qualidade. Porem, uma das baterias na primeira carga inchou, a mesma nem havia sido utilizada, somente foi carregada. ---------------------------------------------------------- Extremely long shipping, over 50 days to ship. Apparently of good quality. However, one of the batteries in the first charge swelled, it had not even been used, it was only charged.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Bardzo zadowolony z nowych baterii. Zajęło mi to 30 dni, trochę za długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Świetny wybór w tej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2019

    Entrega perfecta. bien embalado. 5 en cada cajita y las dos cajitas dentro de una más grande bien acolchado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2019

    Dobre zabalené super cena, do cca 3 týždňov dodané. Podľa recenzií vydržia viac ako 550mAh tak som zvedavý keď príde motor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Na razie działa idealnie z Emax maleńkimhawkiem freestyle II

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2019

    very good on my trashcan and mob7

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.34
    • US$24.14
    • US$18.99
    • US$13.79
    • US$18.39
    • US$23.99
    • US$23.09
    • US$11.49
    • US$18.47
    • US$21.93
    • US$6.92
    • US$12.64
    • US$33.99
    • US$13.85
    • US$57.99
    • US$56.34
    • US$45.99
    • US$6.31