Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    To jest ostry garnitur. Próbowałem z moją własną mini tokarką i mam całkiem dobre wyniki. Przybywające produkty były zgodne z opisem w oświadczeniu. Myślę, że cena jest produktem wydajności, biorąc pod uwagę cenę dłut na rynku. Myślę, że to całkiem solidna drużyna. Próbowałem z moją własną mini tokarką i mam bardzo dobre wyniki. Otrzymane produkty były zgodne z opisem w opisie. Moim zdaniem, biorąc pod uwagę ceny dłut na rynku, można to nazwać produktem wydajności cenowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2018

    Très bien arrivé en bonne condition. Emballage normal.. Livraison très rapide ( TNT ).... Satisfaction au rendez-vous... Très bonne qualité...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2019

    Sharper than I expected. Great gift! Waiting for the tool roll

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2018

    This is really sharp chisel set

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Próbowałem pisać w kamieniu, narzędzie działa dobrze, jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Produto de excelente qualidade. Recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2020

    Przedmiot dotarł w dobrym stanie. Ręczne opakowanie jest bardzo wysokiej jakości. Ostrza są ostre, a zestaw ma bardzo dobry wybór różnych stylów i kształtów cięcia. Bardzo ładny zestaw za tą cenę. Gorąco polecam,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2018

    Il prodotto è all'altezza delle aspettative. Gli scalpelli sono perfettamente affilati e l'acciaio sembra ottimo. Ottima anche l'impugnatura ed il confezionamento. Sono contento dell'acquisto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    Thank you they arrived on time and in perfect condition. The chisel are everything I could have hoped for :).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    Great service - highly recommended seller !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft10 479
    • Ft8 514
    • Ft18 914
    • Ft5 566
    • Ft11 789
    • Ft8 514
    • Ft15 393
    • Ft52 409
    • Ft9 077
    • Ft2 945
    • Ft6 427
    • Ft13 100
    • Ft5 566
    • Ft117 286
    • Ft42 582
    • Ft26 530
    • Ft8 514
    • Ft3 024