Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(323)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(323)
    • 5 Star(311)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2022

    Wszystko jak w opisie. Są w plastikowym pudełku, żeby się nie zgubili. W środku są instrukcje w języku angielskim i chińskim. Wygląda na to, że dobrze zrobione. Te małe zaciski można umieścić w szpilkach i utrzymać stosunkowo dobrze. Wystarczy nacisnąć górny przycisk, zablokować chip i zwolnić. Na drugim końcu można umieścić na przykład sondę wielometrową. Są oceniane 2A na 40V, ale nie testowałem tego. Posiada plastikową izolację od następnej szpilki, ale musisz uważać, aby zapobiec zwarciu. Więc dobrze wykonują swoją pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Klipy jak na zdjęciu, od momentu zamówienia do odbioru w Nowosybirsku mija 13 dni, numer utworu był śledzony, dostarczony przez kuriera. Zawiera zaciski w plastikowym pojemniku, instrukcje/opisy w języku chińskim i angielskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Profesjonalnie wyglądające produkty. Dobra jakość materiałów, dobra jakość. Fajnie, że przyszły z pudełkiem. Dzięki producentowi i sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dobre zaciski, można łatwo umieścić na szpilkach obwodów SMD. szybka wysyłka. Pudełko jest bardzo praktyczne do przechowywania ich bez ryzyka utraty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GijVIP4
    IT
    08/06/2022

    Byłoby dobrym patentem, gdyby działały prawidłowo bez blokady w pozycji otwartej. .. Szybka wysyłka. Mniej niż 7 dni we Włoszech

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Zestaw testowy zacisków SMD jest pomysłowy i dobrze wykonany. Teraz mogę łatwo analizować sygnały na poziomie obwodu scalonego. Zakup był łatwy, a transport był szybki i bezpieczny. Dzięki Banggood druzynie. Gorąco polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Dobry wyrób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Perfekcyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Produkty dotarły szybko, bardzo przydatne, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Very nice and very small grabbers. Came faster then anticipated . The plastic storage boxes even survived to postal service

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$119.99
    • US$10.38
    • US$6.92
    • US$12.52
    • US$103.49
    • US$11.54
    • US$17.31
    • US$11.54
    • US$24.24
    • US$5.16
    • US$11.54
    • US$2.52
    • US$2.29
    • US$9.99
    • US$4.99
    • US$7.34
    • US$7.99
    • US$11.99