Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(355)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(355)
    • 5 Gwiazda(341)
    • 4 Gwiazda(11)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Zamówiony - 2021-06-28. Paczka dotarła (Rosja, Niżny Nowogród) - 2021-07-11 (nie było możliwe natychmiastowe przyjęcie). Mniej niż dwa tygodnie to dobrze. Tor został w pełni namierzony. Zapakowane spinacze w plastikowe pudełko, w kartonowe pudełko i w torbę pocztową. Wszystko przyszło w jednym kawałku. Próbowałem - podobało mi się. Moje referencje, towar i sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Działa świetnie. Potrzebuję go dla kontrolera lotów do testowania portów wyjścia w F4 lub F7. Łatwy w użyciu i dobra izolacja do następnego pinu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Doskonałe klipsy, są łatwo umieszczone na zintegrowanym smd. są odizolowane między nimi dzięki przejrzystej otoczce. wykonane są z trwałego materiału. Doskonałe pudełko, aby je przechowywać i nie ryzykować ich utraty. Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Góra - absolutna konieczność. Malutkie zaciski są oceniane na 2A (nie próbowałbym). Fajna funkcja: można podłączyć kabel do skoczka na drugim końcu. Ułatwia to połączenie sondy oscyloskopu lub analizatora logicznego, a teraz można eksperymentować na desce do chleba, np. dodając podciąg lub kondensator itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Microbd
    FR
    24/07/2021

    Bardzo wygodne, są małe i działa bardzo dobrze, 😀 na okładce pudełka został popękany 🙁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Produkty dotarły szybko, bardzo przydatne, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Dobre klipsy na małe nóżki! Polecam, bardzo dobra jakość produkcji! Dziękuję za waszą pracę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Perfekcyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo przydatne narzędzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Product came quite quickly, well packed and had no damage. The quality is really high. it comes in a nice plastic box and all the clips are held together. The tips are really fine so they should work well for fine probes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$4.59
    • US$4.99
    • US$13.99
    • US$2.89
    • US$7.58
    • US$9.19
    • US$17.24
    • US$10.38
    • US$15.00