Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(216)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(216)
    • 5 Star(204)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2021

    Materiał wydaje się być wysokiej jakości, nawet jeśli nie jest oryginalny. Te elementy pojawiły się w części dodawania do mopa xiaomi robota próżniowego 1C w momencie zakupu, i myślał, że części są kompatybilne, ale nie pasują.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Nie dostałem towaru, który zamówiłem. Filtry i okrągłe i mop są nieodpowiednie. Zamówiłam zestaw części do mopa Xiaomi Vacum.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Bardzo dobry produkt, dostawa z wyprzedzeniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Myślę, że to nie są oryginalne rzeczy. Nie ma logo na pudełkach. Mopy różnią się od oryginału. Filtr Hepa jest również inny, ale ma dodatkową sieć plamistą, która chyba lepiej chroni przed kurzem. Nie sądzę, że te mopy są zmywalne z powodu dodatkowej plastikowej siatki. Ogólnie wszystkie elementy są dobrej jakości, mimo że nie są oryginalne. Czas pokaże jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    Po pierwsze nie jest oryginalne. Ale jakość jest naprawdę dobra, taka sama jak oryginalna. Tylko filtr jest trochę inny od oryginału, ale inny jest (ekstra) plastikowa sieć, która uważam, że ochrona naprawdę dobrze filtr.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    Ürün yaklaşık 1 ay sonra bana ulaştı. Paketleme konusunda biraz zayıf olumsa da ürünler hasarsız bir şekilde bana ulaştı. Ancak orjinal parçalarona göre ürünler gözüme biraz daha kalitesiz göründü.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2019

    Turkish : Roborock S50 robot süpürge için yedek parça satın aldım. Yedek parçalar kaliteli. Yedek mop uçları resimdeki gibi gri değil sarı renkte. Güzel parçalar umarım ihtiyacımız olmaz. :) English : I bought spare parts for Roborock S50 robot vacuum cleaner. Spare parts with good quality. Replacement mop tips are yellow, not gray as pictured. I hope we won't need beautiful pieces.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Dobry produkt, ale nie oryginalny 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2020

    Wysłane z sukcesem. Dobrze zapakowane i w przewidywanym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2020

    Wszystko jest super! Dziękuję bardzo producentowi i sprzedawcy! Tor się nie wytarł. Dostawa do Rostov-on-Don za miesiąc. Polecam towar!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.57
    • US$19.99
    • US$15.99
    • US$16.99
    • US$27.99
    • US$36.99
    • US$15.99
    • US$11.54
    • US$399.99
    • US$22.99
    • US$12.99
    • US$18.99
    • US$13.99
    • US$19.99
    • US$8.99
    • US$24.99
    • US$12.99
    • US$25.40