Opinie klientów

4.78 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(139)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(139)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 27/06/2020

    Produkt jest bardzo mały i został sfotografowany ręcznie, ale tylko naprawia spinacz do papieru

    Komentarze
  • 19/01/2017

    Prodotto come da richiesta Confezione con 10 pezzi Materiale plastica con punto di contatto movibile Ottima molla Consigliabile Tempi di arrivo circa 2 mesi

    Komentarze
  • 25/02/2016

    son unas pinzas de material plastico bastante resistente, su resorte para hacer presion de agarre es fenomenal, yo me pifie (por no leer y hacer conversiones de medidas) porque pensé que eran grandes, y realmente me servirán en el patio de ropas, son muy pequeñas, como pueden ver en la foto, mi mano es normal.

    Komentarze
  • 06/03/2020

    Tylko Clips, który był mały, mógł wysłać połączone, małe, średnie i duże....

    Komentarze
  • 14/05/2017

    As you already noticed, these are the small ones, but not the smallest of all. Jaws hold up to 30mm comfortably and are tight enough to hold large fabrics without slippage. The orange jaws themselves are swiveled, which is great.

    Komentarze
  • 22/02/2017

    Пластмассовые, но с виду хорошего качества. Посмотрим как они будут в деле, надеюсь, что хватит на долго, так как пластик прочный и качественный

    Komentarze
  • 29/06/2016

    10 pieces came packed separately. Not much to say about it, they are rather small but will do for my purpose. Made of plastic screw in the middle of metal.

    Komentarze
  • 01/04/2019

    the product has been delivered as described happy with the product and will surely recommend bnggood to others

    Komentarze
  • 25/12/2018

    Thanks for good product & good shipping, I will add photo for the sizes.

    Komentarze
  • 03/03/2018

    kaliteli ve sıkı. tavsiye ederim.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,822
    • Ft2,939
    • Ft5,881
    • Ft6,175
    • Ft2,351
    • Ft3,451
    • Ft2,351
    • Ft4,998
    • Ft4,998
    • Ft6,484
    • Ft4,998
    • Ft16,178
    • Ft2,645
    • Ft3,527
    • Ft3,395
    • Ft5,587
    • Ft3,527
    • Ft7,940