Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Produkt bardzo dobrze są oryginalne, jedyne co mi się nie podoba, że wysyłają go w worku zamykającym i praktycznie nie ma ochrony otwarte, aby zobaczyć, czy służą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Dla początkującego to byłby naprawdę gładki błękit. Kupiłem 7 paczek i wszystkie 70 przełączników dotarły w dobrym stanie. Wiem używać ich w moich gk64x, które również gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Bardzo ładny dźwięk dla nich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    Ich finde die Schalter ziemlich Teuer und die Schalter lassen sich schwer bei mein Keypad rausnehmen, dafür ist es sonst ziemlich gut. Was die Schalter bei mir gefallen, ist, dass die zwei mal klicken und, dass der Weg sie zu drücken nicht so weit ist, somit sind sie um einiges besser als die blauen Schalter von Cherry MX.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2020

    Liczba przełączników była poprawna. Pakowanie też było w porządku. Nie ma na co narzekać. Używam przełączników razem z przełącznikami Pale Blue z klawiaturą GK64. Alfa to bladoniebieskie przełączniki, modyfikatory i nefrytowe numery. Jestem bardzo zadowolony z wyniku. Nefrytowe przełączniki są bardziej dotykowe niż bladoniebieskie przełączniki... Ale czują się i brzmią świetnie. Jeśli lubisz dotykowe i nieco cięższe szpilki, możesz kupić bez wahania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2020

    Byłem zaskoczony tym, jak szybko został wysłany i dostarczony do mnie, biorąc pod uwagę panującą pandemię. Przełączniki są tak dobre jak oczekiwano, świetna jakość, świetna obsługa!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Niektóre zagięte szpilki ze względu na wysyłkę, ale ogólnie zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Te przełączniki z pewnością nie przeceniają ich klikalność. Kliknięcia, zarówno na prasie, jak i na uwolnieniu przełącznika są bardzo słyszalne z rzutem wyraźnie odmiennym od pola bieli. Są też głośniejsze niż białe pudełka. Dla mnie osobiście nefryty są trochę za głośne i wolę białe. Jeśli jednak szukasz naprawdę głośnego kliknięcia, są to z pewnością najlepszy wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Bardzo ładne przełączniki, mam liczbę przełączników, których oczekiwałem, żadnych zagiętych szpilek. Nie ma 5 gwiazdek tylko dlatego, że nie jest wypłukany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Zbyt cichy w porównaniu do mojego super tchniętego gazzewa Boba. Nie wiem, czy to tylko ja, ale ledwo słyszę kliknięcia. Są maślane gładkie i idealne wiosenne gatunki, ale okazało się bardzo dobre w końcu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 432
    • Ft5 658
    • Ft10 375
    • Ft24 528
    • Ft23 899
    • Ft19 496
    • Ft4 714
    • Ft11 633
    • Ft14 149
    • Ft6 790
    • Ft18 867
    • Ft16 980
    • Ft16 414
    • Ft14 999
    • Ft20 125
    • Ft24 528
    • Ft15 848
    • Ft2 827