Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(97)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(97)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2021

    Dla początkującego to byłby naprawdę gładki błękit. Kupiłem 7 paczek i wszystkie 70 przełączników dotarły w dobrym stanie. Wiem używać ich w moich gk64x, które również gorąco polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Produkt bardzo dobrze są oryginalne, jedyne co mi się nie podoba, że wysyłają go w worku zamykającym i praktycznie nie ma ochrony otwarte, aby zobaczyć, czy służą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2020

    Byłem zaskoczony tym, jak szybko został wysłany i dostarczony do mnie, biorąc pod uwagę panującą pandemię. Przełączniki są tak dobre jak oczekiwano, świetna jakość, świetna obsługa!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    Ich finde die Schalter ziemlich Teuer und die Schalter lassen sich schwer bei mein Keypad rausnehmen, dafür ist es sonst ziemlich gut. Was die Schalter bei mir gefallen, ist, dass die zwei mal klicken und, dass der Weg sie zu drücken nicht so weit ist, somit sind sie um einiges besser als die blauen Schalter von Cherry MX.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Bardzo ładny dźwięk dla nich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Niektóre zagięte szpilki ze względu na wysyłkę, ale ogólnie zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2020

    Liczba przełączników była poprawna. Pakowanie też było w porządku. Nie ma na co narzekać. Używam przełączników razem z przełącznikami Pale Blue z klawiaturą GK64. Alfa to bladoniebieskie przełączniki, modyfikatory i nefrytowe numery. Jestem bardzo zadowolony z wyniku. Nefrytowe przełączniki są bardziej dotykowe niż bladoniebieskie przełączniki... Ale czują się i brzmią świetnie. Jeśli lubisz dotykowe i nieco cięższe szpilki, możesz kupić bez wahania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Naprawdę dobry, bardzo głośny, bardzo klikający

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$62.99
    • US$29.99
    • US$17.99
    • US$19.99
    • US$60.99
    • US$16.99
    • US$10.99
    • US$34.99
    • US$43.99
    • US$12.39
    • US$49.99
    • US$17.99
    • US$36.99
    • US$22.99
    • US$69.99
    • US$36.99
    • US$58.99
    • US$56.99