Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(528)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(528)
    • 5 Star(509)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Te regulatory są fantastyczne. Tanie i działają świetnie do zapewnienia mocy sygnału dla mikrokontrolerów. To trzecia partia, którą kupiłem. Ale wszystkie mogą być w jednym worku. 10 torebek to przesada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Otrzymałem wszystko w ciągu reklamowanych 15-20 dni. Wszystko w dobrym stanie i dobrze zapakowane. To coś jest takie małe. Podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Produkt dotarł w przewidywanym czasie. Przybywam ze wszystkim. zmniejszyć napięcie stosowane za pomocą ładowarki 5v usb, Chociaż jest mały, to działa, zrobię więcej testów, by dowiedzieć się, czy zmiana źródła pożywienia nie jest źle pojęta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Paket prispel nepoškodovan. Od desetih sem preizkusil enega in deluje skladno z specifikacijami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Łatwy w użyciu, a ponieważ jest tak mały - używam go w moim modelu pociągu, aby zmniejszyć świeżość piorunów i do innych celów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    To przyszło bardzo szybko, to co pokazuje zdjęcie, już drugi raz je kupiłam, idą bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Dziękuję 🌟🌟🌟🌟🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Niesamowicie mały. Mam nadzieję, że przetrwają, bo powinny być idealne dla wielu moich przenośnych projektów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Pełno schodków. Większość z nich powinna działać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 403
    • Ft2 948
    • Ft4 918
    • Ft5 298
    • Ft2 646
    • Ft9 843
    • Ft22 335
    • Ft3 403
    • Ft6 554
    • Ft2 269
    • Ft2 620
    • Ft3 275
    • Ft980
    • Ft7 571
    • Ft3 403
    • Ft1 505
    • Ft31 105
    • Ft4 915