Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(537)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(537)
    • 5 Gwiazda(518)
    • 4 Gwiazda(12)
    • 3 Gwiazda(4)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/02/2020

    Takie malutkie, ale takie użyteczne! Musiałem dodać do niego zlew termiczny do mojej aplikacji (20v -> 6v, 600-700 ma), ale to jest dokładnie to, czego potrzebowałem do mojego projektu... Nie mogę się doczekać, aby znaleźć więcej zastosowań dla niego...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2020

    Jeszcze ich nie przetestowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CGTVIP3
    AU
    14/10/2019

    Amazingly tiny units. I am just testing their capability, but they are well made and look like doing the job of providing low voltage to my projects without requiring much space at all. It was an easy job to solder four pin headers to fit the module on a standard Wish board. I can’t believe the price! ...So I have ordered more already! Thanks Banggood, great deal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2019

    good quality, this is now the second time i bought these modules

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2019

    Маленький понижающий преобразователь для питания разнообразной электроники от мощного аккумулятора.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Łatwy w użyciu, a ponieważ jest tak mały - używam go w moim modelu pociągu, aby zmniejszyć świeżość piorunów i do innych celów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2018

    j'en utilise assez souvent sans aucun problèmes de fonctionnement je conseille toutefois de ne pas aller à plus de 500 mA de courant de sortie. Exemple de bidouille pour un éclairage latéral double pour le microscope G600 2 de ces régulateurs plus deux modules pwm pour la variation d'intensité (2 leds de 3W en éclairage)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Ten produkt działa dobrze. Jest malutki, wielkości paznokcia. Jest w stanie wytworzyć stałe napięcie wyjściowe niezależnie od wartości wejściowej (które musi być wyższe lub równe). Chip ogrzewa się nieco (40 lub 50°C) w zależności od prądu wyjściowego, ale jest mniej niż konwencjonalny regulator. Na wyjściu występuje niewielkie odrzucenie częstotliwości cięcia (40mv do 340khz). Jest to jednak doskonałe w cenie i bardzo wygodne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Dziękuję 🌟🌟🌟🌟🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$8.04
    • US$13.79
    • US$5.99
    • US$4.99
    • US$9.19
    • US$7.49
    • US$5.76
    • US$8.45
    • US$26.99
    • US$34.36
    • US$4.13
    • US$38.18
    • US$6.99
    • US$13.79
    • US$115.00
    • US$120.74
    • US$10.34