Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(412)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(412)
    • 5 Star(367)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Przybył w zaledwie 17 dni kalendarzowych, mimo że jest bardzo prosty, jest bardzo wydajny i łatwy do zainstalowania przy wielkim oświetleniu. Zdecydowanie polecam ten przedmiot.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Te małe lampy LED nadają się domyślnie tylko do prostych zawiasów. Dla Alno, Blum lub podobne, mogą być przymocowane tylko z rozległymi modyfikacjami. Udokumentowałem konwersję na zdjęciach, zgodnie z mottem: wszystko jest możliwe. Po odcięciu podstawy i złącza, oryginalna śruba jest zastępowana śrubą M4. W rezultacie zachowana jest oryginalna opcja regulacji. Oryginalna śruba jest ponownie używana do mocowania płyty adaptera. Teraz wszystko jest w porządku i polecam. Miłej zabawy przy odbudowie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    To mój drugi, trzeci zakup. Producent szafek zobaczył to w szafkach i poprosił mnie, żebym kupił za niego 60, przybył dość szybko, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Wygodny i dobrze oświetla, jednak musisz mieć kompatybilne zawiasy. Niestety, moje nie są. Będę musiał dostosować mechanizm do moich mebli. Nie ma w tym nic magicznego. Byłoby miło, gdyby przełącznik był regulowany, aby dostroić regulację, jak to może być na tłumikach drzwi. Poza tym, te małe lampy pozwalają mieć amortyzator, gdy go nie masz. Podwójne użycie tak i uważam, że jest to wygodne w tej chwili. Oświetlenie jest dość mocne, a w moim przypadku zimnej bieli, jak chciałem dobrze widzieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Z małym seksem i tym w moim domu w porządku. Bzykanko jest w porządku. Przetestuję je tam i tam, i zobaczymy. Jednak nie mogą one pasować do wszystkich tych mechanizmów szafkowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Osvetlenie vyzerá ok. Čo sa týka kvality prevedenia - zodpovedá cene. Čo je však problém aj u mňa, nepasuje mi na žiadne pánty v skrinkách na žiadnom nábytku - bude potrebné to nejako prispôsobiť…

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Uwielbiam je, tanie w zakupie, łatwe w montażu i natychmiastowa satysfakcja z tego, że nie trzeba walczyć, aby znaleźć rzeczy z tyłu szafki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Odebrałem dzisiaj, wszystko wygląda dobrze! Rozpocząłem instalację, są one w łatwy i wychodzą stosunkowo dobrze! Baterie kupują sobie A23.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Osvetlenie vyzerá ok. Čo sa týka kvality prevedenia – zodpovedá cene. Čo je však problém aj u mňa, nepasuje mi na žiadne pánty v skrinkách na žiadnom nábytku – bude potrebné to nejako prispôsobiť…

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Są w idealnym stanie. To już druga dwudziestka, która została zainstalowana!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$49.99
    • US$13.85
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$11.54
    • US$35.99
    • US$29.99
    • US$16.09
    • US$21.99