Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(368)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(368)
    • 5 Star(329)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Przybył w zaledwie 17 dni kalendarzowych, mimo że jest bardzo prosty, jest bardzo wydajny i łatwy do zainstalowania przy wielkim oświetleniu. Zdecydowanie polecam ten przedmiot.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    To mój drugi, trzeci zakup. Producent szafek zobaczył to w szafkach i poprosił mnie, żebym kupił za niego 60, przybył dość szybko, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Z małym seksem i tym w moim domu w porządku. Bzykanko jest w porządku. Przetestuję je tam i tam, i zobaczymy. Jednak nie mogą one pasować do wszystkich tych mechanizmów szafkowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Uwielbiam je, tanie w zakupie, łatwe w montażu i natychmiastowa satysfakcja z tego, że nie trzeba walczyć, aby znaleźć rzeczy z tyłu szafki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Odebrałem dzisiaj, wszystko wygląda dobrze! Rozpocząłem instalację, są one w łatwy i wychodzą stosunkowo dobrze! Baterie kupują sobie A23.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GioVIP5
    GR
    01/07/2021

    Przydatne i łatwe do zainstalowania również masła trzeba nie są drogie, kup go bez wątpienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Są w idealnym stanie. To już druga dwudziestka, która została zainstalowana!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Szybka wysyłka i sprytny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Wszystko jest idealne. Bardzo szybkie dostarczanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • npxVIP5
    GR
    18/12/2021

    Bardzo dobra cena produktu ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$17.38
    • US$19.99
    • US$20.78
    • US$24.24
    • US$26.88
    • US$17.31
    • US$9.23
    • US$9.19
    • US$7.30
    • US$9.23
    • US$16.09
    • US$12.99
    • US$21.62
    • US$12.24
    • US$22.99
    • US$15.85
    • US$36.99