Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Zamówiłam 10 jednostek. Otrzymałem 10 jednostek roboczych. Nie ma co mówić. Działają tak, jak powinni, i wysyłają oddzielne kody. Używam ich z tasmotami z mostkiem RF / mqtt / asystentem domowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Te tanie i niezawodne czujniki drzwi są bardzo cenne. Wysyłają oddzielne otwarte komendy i wygląda na &, że PCB ma lokalizację przełącznika, ale nie jest zamontowane. Zasilany przez załączoną komórkę AAA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Wszystkie otrzymane zostaną zainstalowane w ciągu kilku dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Otrzymane również natychmiast przetestowane, bardzo dobrze pracować z RFLINK(uznawany protokół EV1527) poprzez wysyłanie stanu otwartego lub zamkniętego (identyfikator przełącznika zmienia się w tym celu), zasilany baterią AAA (zaopatrzona), doskonały stosunek jakości do ceny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bateria jest nawet bezpośrednio tam. Podczas przyklejania znajduje się szczelina z tyłu urządzenia, dzięki czemu można zmienić baterie. Wewnętrznie jest jeszcze jedna przypinka dla statusu. ON i ON wysyła ***** A i ***** E z pinu do środka w Gnd kontakt ***** 7

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Właśnie tego szukałem. Niezawodnego, opłacalnego czujnika z otwartym i zamkniętym kodem. Będę miał więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Bardzo dobry kupi ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    100% zadowoleni z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    100% zadowoleni z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Bardzo uczciwa cena, czysty design i po prostu praca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 847
    • Ft1 539
    • Ft8 186
    • Ft6 641
    • Ft3 697
    • Ft5 547
    • Ft2 494
    • Ft2 772
    • Ft3 080
    • Ft5 238
    • Ft4 622
    • Ft12 947
    • Ft2 420
    • Ft2 914
    • Ft3 080
    • Ft4 270
    • Ft6 407
    • Ft7 024