Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2019

    I used the Step up PCB with powerbanks in my measuring system. They do the job well. But the start up rush should be better. I have some troubles with stroke current after switching on.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2018

    Very useful and mini size and high performance. I use it in my power supply make higher voltage. I recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Produkty otrzymane i prezentujące Dobry wygląd i jakość, a teraz cieszyć się ich technologią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2018

    Awesome Boost Converter. Very easy to use on different projects. I totally recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Podnosi napięcie prądu stałego. Na przykład, dajemy wejście 12 woltów i możemy uzyskać 28 woltów. Przydatny w budownictwie elektronicznym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2020

    Przyszedł w dobrym stanie, weź je, aby uzyskać odpowiednie napięcie dla świateł LED. Praca przez jakiś czas bez problemów, staje się trochę ciepła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2019

    So far so good. I figure: for the price, I can't go wrong. It would cost me more if I was to build them myself.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2018

    Relatively smooth output adjustable voltage converter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Testowane z 17 woltowym wejściem i wyjściem 24 woltowym, obciążenie 1,7 amp, temp 50deg celc.?!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Szybko przybyli. Pracują tak, jak powinni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.49
    • US$31.17
    • US$182.84
    • US$15.00
    • US$41.84
    • US$11.54
    • US$4.99
    • US$6.99
    • US$5.99
    • US$14.04
    • US$18.39
    • US$4.99
    • US$2.99
    • US$6.89
    • US$24.24
    • US$9.23
    • US$5.74
    • US$29.99