Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2018

    Produkt zgodny z opisem. Dobrze zapakowany. Długi czas oczekiwania na dostawę, najprawdopodobniej spowodowany okresem przedświątecznym .Słoiczki są naprawdę ładne i urocze. Idealnie nadają się do produkcji naszyjników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Fiolka wygląda naprawdę ładnie, a małe korki są dobrze wykonane. Niestety, podczas wysyłki dwie szklane fiolki złamały się, mimo że były w folii bąbelkowej i styropianowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2016

    Bien emballées donc pas de casse à la réception de la livraison. Très petit, mais c'est de ma faute je n'ai pas fait attention à la dimension lors de l'achat. Je pense que cela va servir de décoration sur un meuble et qu'une d'entre elles partira à la mer ! Peut-être que dans 150 ans quelqu'un sera content de retrouver mon mini message dans cette mini bouteille ^^

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    תודה הגיע

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Cóż mogę powiedzieć wielkie słoiki z klejnotami!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2018

    Muito boa a qualidade dos produtos. Só fiquei um pouco decepcionado com o tamanho. achei que fosse maior

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2016

    thee are great, I like them. very good value.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2016

    Arrivate leggermente fuori dai tempi previsti per la consegna, ma ben imballate e perfette. Soddisfatta di questo acquisto, iniziamo a creare :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2016

    Размер в высоту пару сантиметров. хз зачем я их купил, но не жалею :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2016

    Буквально большего, большего размера! Не посмотрел на размер - все баночки 1,8 смс!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$10.50
    • US$24.24
    • US$46.19
    • US$13.99
    • US$57.41
    • US$34.64
    • US$6.99
    • US$146.04
    • US$14.55
    • US$6.43
    • US$7.88
    • US$14.29
    • US$12.87
    • US$12.74
    • US$12.12
    • US$19.95
    • US$34.95