Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 30/12/2018

    Produkt zgodny z opisem. Dobrze zapakowany. Długi czas oczekiwania na dostawę, najprawdopodobniej spowodowany okresem przedświątecznym .Słoiczki są naprawdę ładne i urocze. Idealnie nadają się do produkcji naszyjników.

    Komentarze
  • 24/07/2020

    Cóż mogę powiedzieć wielkie słoiki z klejnotami!

    Komentarze
  • 15/09/2016

    Bien emballées donc pas de casse à la réception de la livraison. Très petit, mais c'est de ma faute je n'ai pas fait attention à la dimension lors de l'achat. Je pense que cela va servir de décoration sur un meuble et qu'une d'entre elles partira à la mer ! Peut-être que dans 150 ans quelqu'un sera content de retrouver mon mini message dans cette mini bouteille ^^

    Komentarze
  • 30/01/2018

    Muito boa a qualidade dos produtos. Só fiquei um pouco decepcionado com o tamanho. achei que fosse maior

    Komentarze
  • 25/10/2016

    Arrivate leggermente fuori dai tempi previsti per la consegna, ma ben imballate e perfette. Soddisfatta di questo acquisto, iniziamo a creare :)

    Komentarze
  • 27/09/2016

    Размер в высоту пару сантиметров. хз зачем я их купил, но не жалею :)

    Komentarze
  • 22/09/2016

    Буквально большего, большего размера! Не посмотрел на размер - все баночки 1,8 смс!

    Komentarze
  • 27/05/2016

    My customers absolutely love this item and I'm happy to sell it to them, the fast shipping helps too, thanks!

    Komentarze
  • 21/11/2015

    Great quality, very smooth glass.. Look delicate, but feel substantial. Corks vary slightly, but that adds to the quirkyness. Excellent for gifts.

    Komentarze
  • 25/10/2016

    thee are great, I like them. very good value.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,875
    • Ft3,738
    • Ft8,919
    • Ft6,904
    • Ft5,465
    • Ft3,451
    • Ft3,451
    • Ft7,767
    • Ft3,738
    • Ft3,451
    • Ft3,163
    • Ft3,738
    • Ft5,465
    • Ft3,163
    • Ft2,012
    • Ft2,012
    • Ft4,602
    • Ft11,509