Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    Wszystko jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Naprawdę dobry towar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Całkiem dobry oprócz sprzedawcy, który potrzebował 3 dni, aby wysłać moją paczkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Żółte przełączniki Gateron przyszły w terminie porodu. Były zamknięte w małej torbie na zamek błyskawiczny, jednak jeden z zapinek był wygięty, więc mogłem użyć tylko dziewięciu. Pomimo tego, że wszystkie były świetnej jakości i zapewniły łagodne uczucie podczas pisania. Użyłem ich do pisania tej wiadomości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Podobają mi się. Nie zainstalowałem ich, ale wyglądają dość ładnie. Świetne przełączniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Produkt był dobry, byłem w stanie wymienić przełączniki mojej zepsutej klawiatury i ponownie go uruchomić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    it took like a month to get here and one was even broken! other than that I say it was worth it!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Przyszedł zgodnie z opisem... Przesyłka trochę trwała, ale było dobrze, bo nie potrzebowałem ich od razu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Stały dotyk na parkingu. Wydaje się lekko nawilżona, dobrze czuć. Brak problemów z transportem lub jakością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 522
    • Ft2 709
    • Ft12 591
    • Ft35 128
    • Ft39 767
    • Ft9 940
    • Ft3 974
    • Ft9 940
    • Ft3 974
    • Ft5 963
    • Ft44 407
    • Ft7 831
    • Ft5 300
    • Ft3 311
    • Ft7 831
    • Ft9 638
    • Ft15 664
    • Ft10 602