Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(469)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(469)
    • 5 Star(414)
    • 4 Star(48)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    ..dobre panaceum oczyszczające mikrofibry... Ale trochę mały i chudy. Pozostałe zgodnie z opisem produktu. Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Bardzo doskonały w cenie bardzo miękki był używany w czyszczeniu szkła i był bardzo doskonały Polecam razem. Sprzedawca przybył w ciągu tygodnia i dwóch dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Bardzo cienkie tkaniny z mikrofibry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    nice material and very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Entrega levou um total de 22 dias pra chegar na minha cidade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Produkt bardzo różni się od tego, co oferowano. Rozmiar jest mały, jakość jest niska. Produkt bardzo cienki i czuje się podle. Nie czyści ani nie wchłania wody

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2019

    Салфетки дошли за три недели. Тонкие, не такие пушистые как на фото при покупке. И размеры - приложил сантиметров и дюймовую ленту, там очень приблизительно 30 см - 26 если точнее, да и в дюймах не 11,81 а только чуть меньше 11

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2019

    Actually it has a very good quality. I was surprised. It works very well and absorbs also good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2019

    ottimi panni in microfibra , prezzo basso ma alta qualita’ , spediti in solo 10 gg perfetti.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2019

    Product as in description. The 10 clothes are thin as you can see from the pictures but they do what they are made for.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$31.17
    • US$8.99
    • US$11.94
    • US$10.34
    • US$10.38
    • US$16.77
    • US$10.88
    • US$46.99
    • US$6.99
    • US$18.99
    • US$14.99
    • US$42.99
    • US$25.99
    • US$49.99
    • US$69.99
    • US$104.99
    • US$149.99