Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2022

    Przyjeżdżam bardzo szybko tylko 3 dni do Barcelony i bardzo dobrze pakowane, w zasadzie wyglądają dobrej jakości i metaliczne jak reklamuje, bardzo szczęśliwy 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Przybyła zgodnie z rozkazem. Oczekuję, że będą tak dobre jak te, które zamówiłem wcześniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Metal Gear Servo dla szybkich samolotów o wyższej sile g. Nieco więcej waga niż standardowe serwomechanizmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Dobrzy słudzy, szybcy i silni prawicy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    This little Metal Geared Servo is great. We use to pay over three dollars for the old 9 gram plastic geared servo. Therefore this servo at just over three dollars a servo when you buy Ten is good value. If you buy the on a special even cheaper. May I add I have notice that the screw holding the servo horn on is not a self tapper (as in the plastic geared servo). It is a fine thread (see pic). Lastly you only get 3 horns but they will cover most needs (See PIC).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Nigdy nie miałem z nimi problemów, tak długo jak trzymasz wilgoć od nich z dala więc samoloty w suchym miejscu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Servos otrzymał na mój stary adres, mimo że dokonano zmiany adresu. Dobry produkt idealnie do mnie pasuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    świetna cena, nie umieścić ich w drogim modelu, ale dla tanich skrzydeł wydaje się to najlepszą opcją tam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Przyszedł ładnie zapakowany, wysyłany szybciej niż oczekiwano, a to świetna cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Artikel top... Verpackungen naja...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$43.69
    • US$5.20
    • US$17.99
    • US$35.50
    • US$13.79
    • US$14.80
    • US$18.64
    • US$18.99
    • US$4.19