Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(437)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(437)
    • 5 Star(420)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2021

    Bardzo dobry produkt. Świetna jakość i wykończenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Świetnie, skoro mają „nić" by móc się pieprzyć. Szkoda, że nie sprzedano ich z drutem, żeby móc się pieprzyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Wszystko zgodnie z opisem i super jakością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2018

    Diese Gabelköpfe entsprechen derselben Qualität von denen die man hierzulande in den Modellbaugeschäften zu kaufen bekommt - aber zu einem weit niedrigerem Preis !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2018

    Have been looking for these. I've bought the M2 size. The threading is correct, the clamps are strong and hold their position. Can only recommend. I'm using it on Sky shadow S800.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2018

    Objednávka dorazila v pořádku, v termínu, nepoškozena. Vydličky jsou funkční, pro větší bezpečnost je dobré je více u kořene přihnout.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2018

    Egal welche Art von Anlenkung realisiert werden will - diese Gabelköpfe eignen sich nahezu für alles. Die Gabelköpfe sind von guter Qualität, preislich weit unter den heimischen Preisen und gehören in jede Werkzeugkiste!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2020

    Ок ))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2018

    10 pieces of metal bits with precision processing on my aircraft, super price ... I recommend this store ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 898
    • Ft4 021
    • Ft2 557
    • Ft2 925
    • Ft4 388
    • Ft6 217
    • Ft2 193
    • Ft4 753
    • Ft6 949
    • Ft6 584
    • Ft5 383
    • Ft4 021
    • Ft6 194
    • Ft2 069
    • Ft9 835
    • Ft14 572
    • Ft4 087
    • Ft11 708