Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3883)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3883)
    • 5 Star(3728)
    • 4 Star(129)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Jakość budowy nie jest tym, czego oczekiwałem, chociaż dla ceny i ilości produktów wydaje mi się bardzo odpowiednią opcją. Przybył do Meksyku przez tę fetę po około 20 dniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Produkt jest bardzo dobry i bardzo przydatny, jednak informacja jest, że będzie 10 w opakowaniu i przyszedł 8, ale tak czy inaczej wskazuje zakup na koszt korzyści.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Tak długo, jak czekanie, paski do liposu w końcu dotarły. Paski to syntetyczny belcro, ale trzymają się bardzo mocno, to zajęło mi zdjęcie obu stron.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Doskonały materiał, chociaż chciałbym, aby był wykonany z tkaniny lub rogu, ale nadal próbowałem i działają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Przesyłka przyszła naprawdę szybko. Zapięcia na rzep do baterii na dronie wyglądają dobrze. Mocno trzymają baterię. Wykonane z tworzywa sztucznego. Są bardzo lekkie. Wyglądają estetycznie. Towar zgodny z opisem i zamówieniem. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Świetne pasy budżetowe. Nie najlepsza jakość, ale za odpowiednią cenę. Pętla to ciepło, nie zszyte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Działają dobrze, są bardzo ekonomiczne, więc nie możemy myśleć, że będą najlepsze, są odporne i dla 6S wielkości baterii maksymalnie 1500

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Paczka przybyła w ciągu 17 dni do RPA, namierzanie było świetne i pokazywała każdy przystanek aż do moich drzwi. Przesyłka dotarła w świetnej formie i wszystko w środku wygląda świetnie. Jeszcze nie testowany w moim samolocie RC, ale wszystko wygląda dobrze i za cenę, którą zapłaciłem, nie mogę narzekać na nic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Bardzo dobra jakość i w pełni zadowolona z tego produktu.Dzięki ganggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    все пришло быстро! упаковано хорошо! в комплекте было 10 шт, за такую цену вообще классно! правда думаю их на долго не хватит, качество не очень...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 931
    • Ft5 006
    • Ft3 575
    • Ft3 575
    • Ft2 859
    • Ft3 575
    • Ft4 290
    • Ft2 859
    • Ft2 500
    • Ft3 215
    • Ft2 859
    • Ft33 760
    • Ft25 288
    • Ft24 467
    • Ft24 467
    • Ft10 730
    • Ft8 980
    • Ft3 575