Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2016

    i really didnt expect such a good item and fast delivery banggood keep it up looking forward for more items to buy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    tudo tal como anunciado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Element zgodny z obrazem i opisem. Będziesz potrzebował lutownicy z tępym czubkiem, aby prawidłowo zapiąć pasy. Wydaje się być nieco mniejszy od standardowych korków japońskich, ale powinien działać dobrze także w japońskich samochodach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    المنتج جيد نفس الوصف

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Tak trzymaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Dobry produkt i przybył szybko dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    Pequenas peças que dão imenso jeito a quem tem que se sujeitar a fazer uma enorme 'ginástica', para aceder ao cinto de segurança. Obrigado BangGoog . RB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2017

    It is very good. But if you want to stich it you should use hot things. The product is very nice. But to combine the two parts, you need to apply hot. You can use a soldering machine for this. I like it. It does its job very well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2017

    Fast delivery but ítem is completely worthless as the two parts don't click together so a waste of money on these.i would like a full refund if Banggood wants to keep me as s client.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft3,391
    • Ft4,069
    • Ft5,088
    • Ft6,106
    • Ft5,088
    • Ft4,069
    • Ft3,051
    • Ft4,409
    • Ft9,160
    • Ft4,748
    • Ft2,157
    • Ft31,219
    • Ft6,445
    • Ft3,391
    • Ft55,994
    • Ft21,038
    • Ft2,712
    • Ft3,730