Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Jest zdecydowanie gęsty. Na pierwszy rzut oka mały materiał, nadzieja nie zbyt wrażliwa. Po użyciu pokaże, jak wytrzymały jest h=60 cm, w=45cm w stanie płaskim, jak na zdjęciu 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Przybyła za 17 dni w idealnym stanie, bardzo lekka i ładniejsza niż się spodziewałem. Jednak zrobiłem pierwszy test, zanurzając go na pół albo wkładając pod mocny strumień kranu na kilka minut i wodoszczelność była idealna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Otrzymałem produkt, ale okazało się, że 40 litrów jest bardzo małe. Idealny do zakupu musi być 70 L. Materiał torby to nylon, nie wiem czy utrzyma wodę, przetestuję go, a później wydam swoją opinię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Lekkie, przestronne, hermetyczne, doskonałe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Spodziewałem się, że będzie większy, a materiał będzie bardziej „odporny" lub przynajmniej często. Jednak spełnia swoją funkcję i za zapłaconą cenę, doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2020

    10-litrowa torba dotarła dobrze, ale 20-litrowa torba przybyła z dziurą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    funkcny vak...proti vode odolny...tenky material

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Wszystko w porządku, dobra jakość i dobry rozmiar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Lieferzeit: zamówienie 29.04.21 - przybyło ça. 24. /25.06.21... (od dawna w Chinach, potem w Europie, powrót do Chin i powrót do Szwajcarii!? Jakość nie jest jak torba mam już (bardzo cienkie rzeczy). Mam nadzieję, że jest też wodoodporny jak mój! Postaram się, zanim włożę elektroniczne rzeczy do środka....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    W porządku, bardzo cienki materiał i trochę wahający się co do wodoszczelności, próbowałem zrobić test pod prysznicem i wszystko byłoby ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 268
    • Ft7 208
    • Ft7 535
    • Ft9 502
    • Ft23 468
    • Ft13 107
    • Ft6 054
    • Ft6 054
    • Ft5 579
    • Ft14 002
    • Ft15 379
    • Ft17 031
    • Ft18 925
    • Ft5 674
    • Ft14 091
    • Ft5 674
    • Ft8 174
    • Ft4 540