Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/02/2022

    confezione non proprio idonea, mi è arrivato con la torcia accesa e la cromatura del manico rovinata,la parabola non è in tessuto ma in materiale plastico non so quanto possa durare

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Mocna konstrukcja i materiał. Rozkładanie i składanie działa bardzo dobrze. Niestety mój parasol przybył z załączoną latarką więc baterie się rozładowały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Tkanina jest plastikowa i pozornie słaba, ponieważ rama i struktura są mocne i wytrzymałe jak to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Wygląda na wytrzymałe i bardzo klasyczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    thank you🙂👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    bardzo dobra jakość, kupiłby ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Chegou no prazo e com embalagem inteira. Poderia ter vindo com um pequeno folheto falando como ligar a lanterna. Tive que desmontar o cabo até descobrir que o botão era interno e bastava apertar a lente para ligar. Bom como uma recompensa por outra compra, mas não sei se vale o valor que vem marcado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Było lepiej, niż się spodziewałem. Ma efekt lotosu, całkowicie hydrofobowa, mocna konstrukcja i silne światło ledowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Bardzo wysokiej jakości produkt i bardzo przydatne! Chociaż nie jestem pewien, jak działa latarka, nadal jestem zadowolony ☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. W mieście jest dobra jakość. Na obiektywie może uzyskać 1 baterię 3A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you