Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.99 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good product(21)
  • good price(8)
  • great product(6)
  • Wszystkie recenzje(297)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-07 14:10:23

    niece esc couler is different

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-17 23:26:40

    excelente producto funciona tal como estas anunciando los materiales de calidad, el servicio de paquetería muy rápido.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-13 13:07:36

    ich habe die kleinen 10A Regler in fast allen kleinen modellen von mir ich kann die nur empfehlen

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-06 13:13:15

    10A ESC speed controller for RC car and boat without brake. Description: It`s Brushed bustophedon ESC (forward,reverse). 10A regulátor rýchlosti ESC pre RC autá a člny bez brzdy. Kartáčovaný ESC (pohyb vpred, vzad). OK produkt.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    It works as expected

    2017-06-24 18:15:02

    I used it to make a ignition switch remotely using nichrome wire. Works as expected. Je l'utilise pour faire un allumage à distance en utilisant du fil de nichrome. Il fonctionne bien.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Ez egy igen, igen jó (ESC) szabályzó.

    2018-10-27 06:20:47

    Egy nagyon, de nagyon jó szabályzó kefés, (brushed) motorhoz, kissebb járműbe. Ajánlom mindenkinek. Ár-érték arányban nem találni jobbat.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Buena calidad y buen desempeño

    2018-09-02 19:20:06

    Esta es una compra que hago frecuentemente, es un controlador de velocidad muy bueno para poder usar los motores originales de carros o lanchas de radio control. Es de buena calidad y buen precio, ocupa poco espacio por lo que es de uso casi obligado en la reparacion de modelos de radio control

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-02-08 03:44:24

    Good ESC for bushed motors (no brake version). I havn't tried to run them at 10 A. I suspect they need a heatsink to operate at this current. Features * JST connectors (from power source and to the motor) * 5 V BEC to provide power to your RC receiver * on/off switch Nice small size makes it easy to fit in my projects.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-30 08:44:17

    10A ESC Without Brake. Dobré ESC 10A kartáčové bez brzdy. Napájanie 2S; 4-7 x NiCd. OK. Parametr, zapojenie/a so n priloženom letáku.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    10 A ESC without brake for brushed motors, with BEC

    2018-11-25 05:19:03

    Good, cheap ESC for brushed motors. This unit functions as expected. It fits fine in the intented model. The BEC is a nice feature that avoids having to mount components to power the RC receiver.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>