Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2020

    Bardzo szybka dostawa i komunikacja super :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Kiedy zamawiałam ten pakiet pomyślałem, że panel słoneczny jest długi jak 1m ale jest ok, podoba mi się.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Otrzymane w porządku. Jeszcze nie testowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Właśnie otrzymałam. Bardzo dobra jakość i doskonałe ceny i usługi dostawy. Testowano krótko i okazało się, że działa. Wykona właściwą instalację i testowanie później. Tx Bangood za kolejny świetny produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Dziękuję bardzo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Niestety, mój inwerter wpadł na problem, on dzwoni i go wyłącza. Nie wiem, jak to zrobić. Proszę, pomóż mi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Tak samo jak w transformatorze zdjęć działa dobrze Plansza słoneczna jeszcze nie wypróbowana Szybka wysyłka do Kuwejtu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Przybyło bardzo szybko 6 dni Dobry produkt zgodny z opisem bardzo dobre opakowanie Bardzo dziękuję sprzedającym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Zgodnie ze specyfikacją

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft41 854
    • Ft18 601
    • Ft108 398
    • Ft12 821
    • Ft12 821
    • Ft34 550
    • Ft14 413
    • Ft67 613
    • Ft20 301
    • Ft88 007
    • Ft36 489
    • Ft19 202
    • Ft18 582
    • Ft5 696
    • Ft31 121
    • Ft17 547
    • Ft26 536
    • Ft34 906