Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Malutki i działa niesamowicie. W zależności od sposobu użycia, może będziesz musiał zmienić złącze. Jak na razie jest cicho i nie czuje usterki. Ładnie i gładko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Otrzymany w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dobre produkty do modernizacji wózków zabawkowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Kupiłem 30A za aktualizację 2s do mojego WPL. Po 5 minutach testów świetlnych w domu, esc wypaliła się. Naprawdę rozczarowana, ponieważ to powinno łatwo poradzić sobie z amperami. Mam nadzieję, że to tylko wadliwy i bang Good wyśle mi następny. W przeciwnym razie, nie kupuj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Cóż, miałem problem. Nie zwalnia, ale jest bardzo dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Bardzo zły produkt... Produkt był wadliwy... Bardzo zły zakup... Nie ma hamulców... Ma tylko przód i tył przepustnicy... Wysłany 01/11/2021 i otrzymane 14/122021

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Kupiony na naprawdę dobrej sprzedaży - to jest ładny tani mały ESC - używany na WPL D12, C14 i C24 buduje tak, że mógłbym użyć własnego odbiornika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Przedmioty są zgodne z opisem. Wygląda dobrze, około 3 tygodni czasu dostawy do Australii. Nie testowałem jeszcze przedmiotów, ale załóżmy, że wszystko będzie dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Duża wartość za cenę. Ale to jest wersja bez hamulca. (wciąż dobry wybór dla łodzi lub czołgów)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    DOBRZE POSŁUCHAĆ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.09
    • US$54.27
    • US$10.38
    • US$5.59
    • US$15.00
    • US$4.10
    • US$53.12
    • US$36.95
    • US$15.00
    • US$10.38
    • US$10.99
    • US$16.16
    • US$18.39
    • US$15.99
    • US$9.89
    • US$13.85
    • US$85.99
    • US$7.99