Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2022

    powerful engine, the chain cuts well, it is easy to work with one hand. It has no lubrication, it must be manually lubricated

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Piła przyszła szybko i w porządku. Działa również w razie potrzeby. Waga akumulatora jest w sam raz. Nie mam zastrzeżeń i mogę tylko polecić ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Świetny produkt, poręczny i wydajny. Zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Wycinanie powierzchni bardzo dobrze - zobacz zdjęcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    - Kupiłem piłę łańcuchową o spisie: 1080W 8 cali, maszyna pasuje do opisu sprzedawcy. Bardzo dobra cena / jakość, lekki i poręczny. Polecam olej -olej - bardzo często łańcuch trwa w czasie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Ku mojemu zdziwieniu, przyjechał wcześniej. Poskładałem to do kupy, próbowałem. To bardzo ostry łańcuch, to dobre cięcie. Bateria trwała co najmniej 30 minut prawie nieprzerwanej pracy. Wysłanie było w ciągu góra dwóch godzin. Jestem bardzo zadowolony z tego narzędzia. Próbowałem kupić zapasowy łańcuszek. Niestety, bateria i ładowarka nie miały nawet danych o napięciu. Po pełnym naładowaniu zmierzyłem napięcie 20,8 V na dwóch biegunach narzędzia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    /Witaj, w porządku, Niebezpieczny problem, akumulator wybucha podczas ładowania wielkiego płomienia, mój garaż mógł biec!!!!! Proszę przysłać mi nową baterię, piła łańcuchowa jest w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Today I received the cordless chainsaw but the guide plate was missing. Shall I sent back the product or do you you comlete it by sending/forwarding the missing item. Gr. Jan van Duren

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Wyśmienicie!!! Szybka wysyłka i dostawa. Dobrze zapakowany i bardzo łatwy w montażu i użyciu. Bateria była prawie w pełni naładowana. Przetestuję to jak najszybciej na boisku. Nie wiem, czy trzeba naoliwić ścieżkę. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Duża część, można również zobaczyć nieco grubsze gałęzie stojące na drabinie jedną ręką. Wysłane bardzo szybko, wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$147.99
    • US$74.99
    • US$78.74
    • US$34.99
    • US$98.99
    • US$137.99
    • US$96.99
    • US$36.99
    • US$183.99
    • US$60.99
    • US$41.99
    • US$59.99
    • US$57.99
    • US$65.99
    • US$119.99
    • US$43.46
    • US$40.99
    • US$68.99