Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/05/2022

    Пила в Литву пришла за 7 дней. Напряжение в блоке питания 21,8 вольта, а на батареи было 18 вольт, сейчас заряжаю аккамулятор. Никаких наклеек и обозначений нету, не ясно сколько ватт. В паспорте пишут что 4.8 метров в секунду или ро другому 500 оборотов в минуту. Еще не проверял, вечером проверю. При зарядке блок питания ощутимо теплый, при этом аккумулятор ледяной. Мягкого старта нет, при нажатии на пусковую кнопку резко стартует, внутри виднеются искры- значит пила щёточная. Привезли прямо к дому, Lietuvis paštas бусик, за 5 минут до этого позвонил курьер, предупредил что сейчас подъедет.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    powerful engine, the chain cuts well, it is easy to work with one hand. It has no lubrication, it must be manually lubricated

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Piła przyszła szybko i w porządku. Działa również w razie potrzeby. Waga akumulatora jest w sam raz. Nie mam zastrzeżeń i mogę tylko polecić ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Świetny produkt, poręczny i wydajny. Zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Wycinanie powierzchni bardzo dobrze - zobacz zdjęcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    - Kupiłem piłę łańcuchową o spisie: 1080W 8 cali, maszyna pasuje do opisu sprzedawcy. Bardzo dobra cena / jakość, lekki i poręczny. Polecam olej -olej - bardzo często łańcuch trwa w czasie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Ku mojemu zdziwieniu, przyjechał wcześniej. Poskładałem to do kupy, próbowałem. To bardzo ostry łańcuch, to dobre cięcie. Bateria trwała co najmniej 30 minut prawie nieprzerwanej pracy. Wysłanie było w ciągu góra dwóch godzin. Jestem bardzo zadowolony z tego narzędzia. Próbowałem kupić zapasowy łańcuszek. Niestety, bateria i ładowarka nie miały nawet danych o napięciu. Po pełnym naładowaniu zmierzyłem napięcie 20,8 V na dwóch biegunach narzędzia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    /Witaj, w porządku, Niebezpieczny problem, akumulator wybucha podczas ładowania wielkiego płomienia, mój garaż mógł biec!!!!! Proszę przysłać mi nową baterię, piła łańcuchowa jest w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Today I received the cordless chainsaw but the guide plate was missing. Shall I sent back the product or do you you comlete it by sending/forwarding the missing item. Gr. Jan van Duren

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Wyśmienicie!!! Szybka wysyłka i dostawa. Dobrze zapakowany i bardzo łatwy w montażu i użyciu. Bateria była prawie w pełni naładowana. Przetestuję to jak najszybciej na boisku. Nie wiem, czy trzeba naoliwić ścieżkę. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$48.99
    • US$27.99
    • US$26.99
    • US$31.99
    • US$29.61
    • US$78.99
    • US$33.99
    • US$32.99
    • US$67.99
    • US$10.99