Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    camera works very good, although the USB connector gives sometimes failures as the camera gets offline and has to reconnect. build quality of camera itself is very good. but USB connector could be better.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Działa naprawdę dobrze dla tego, co jest przeznaczone do stałego montażu. Moje dzieci używają go na zajęciach plastycznych. Mam go zamontowany około 1m od stołu i skupić się na środku stołu. Prawdopodobnie mógłbym go zamontować znacznie wyżej i nadal być w stanie uzyskać stronę w kadrze. Skarżę się tylko na to, że wnętrze soczewki było brudne, musiałem go rozebrać i porządnie wyczyścić. Obraz jest pełny zoom od 1 metra.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Cześć, Dzisiaj mam paczkę z logo Bangooda na poczcie, ale niestety, to nie jest aparat, który zamówiłem. To jest budka telefoniczna. Czy mógłby mi pan przesłać aparat, który zamówiłem tak szybko, jak to możliwe. Dziękuję bardzo

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    To jest dobra mała kamerka internetowa. Daje wystarczająco rozdrobniony obraz, obraz strony jest czytelny, więc jest przydatny do nauki na odległość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Z całym szacunkiem. Zamówiłem kamerę i pod tym samym numerem, który otrzymałem trójpod. Mam założyć, że pod tym samym numerem namierzającym w końcu otrzymam kamerę. Proszę się bardziej postarać. Gideon Tankus, P. Inż. O. 905 731 5102 - Kanada M. +972 52 405 7078 - Izrael F. +972 77 788 6851 E.grandpagt@gmail.com S. dziadek_gt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    I have purchaced 3 of these, all the 1080P version, two with the 6-60mm lens and one with the 4mm lens. The two with the longer lens have different circuit boards and sensors in. They also show up with a different name brand name when plugged into the computer. All perform well but the sensor on the one wiith the 1080p 6-60mm lens is a little better in low light - and its very good in low light. The long lens zoom is really impressive the image quality even at max zoom is good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Dostałem tę kamerę dzisiaj, jakiś miesiąc od zamówienia. Kiedy zamówiłem, nie zauważyłem, że jest w formacie MJPEG, ale miałem użyć go z OBS Studio. Kiedy próbowałem, miał opóźnienie i bez synchronizacji z dźwiękiem. MJPEG streamer Microsoftu jednak się przydał i pomógł. Chcę go w pełni przetestować i zobaczyć jakość, w której sygnał jest zasilany w strumieniu, a następnie uchwycony jako okno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Zaskakująco dobra kamera 1080P, mam model „C" z obiektywem 4mm, pasuje do widoku łatwo i działa poza ramką, aby zaimponować moim współpracownikom całkiem dobrą jakość rozmów. Godna głębokość pola, należy pamiętać o zniekształceniach jednak, jak można się spodziewać fomr 4mm, jest nieco zaokrąglona na krawędziach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    我没有收到订购的相机! W Ám méiy Azizu shōu dào děngòu de xiàngjī! Nie dostałem kamery, którą zamówiłem! Proszę wysłać CAMERA!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Dobra wartość, mam dużo zabawy z nim, pracuje z większości oprogramowania i doskonałego obrazu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 387
    • Ft12 756
    • Ft8 033
    • Ft8 993
    • Ft17 689
    • Ft15 581
    • Ft113 945
    • Ft5 395
    • Ft8 393
    • Ft77 961
    • Ft4 396
    • Ft9 293
    • Ft9 593
    • Ft8 693
    • Ft8 993
    • Ft26 985
    • Ft9 892
    • Ft41 978