Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2021

    Bardzo ładny, kamerka internetowa. Ma bardzo dobrą jakość wideo. Mikrofon też jest ładny, 👍 Lubię błyskawice, które są bardzo jasne w ciemności i pozwalają być wyraźnie widocznym. Kolejny zakup z pewnością przyjdzie dla członka rodziny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    To jest całkiem niezłe zdjęcie! To jest dobry mikrofon! Po prostu idealna kamerka internetowa!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Biorę od tygodnia.. Kompaktowy, dobra jakość obrazu. Przednia dioda LED bardzo dobra.. Regulacja kąta Gładka. Uczciwa cena..Ogólnie bardzo dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Dobry produkt, dobry czas tranzytu, polecam, dzięki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Co za wspaniała mała kamerka internetowa, warta pieniędzy cały dzień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dobry produkt, zgodnie z oczekiwaniami, dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    To nie jest duża kamera. Mały tani stojak. To przyszło z nim, kiedy byłem na śrubie i złamał się w środku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Przybyli nieoczekiwanie szybko. Pudełko jest zdrowe, ale - być może - potrzebujesz więcej opakowania; mimo to, to jest aparat. Wybrałem dokładnie to, ponieważ jest to razem ze statywem. Nie będę „przyklejać" ramki monitora. Kamera jest ładna jak na taką cenę. Wlicza się natychmiast, bez problemów. Dobre zdjęcie, łatwe zarządzanie. Prawidłowy trader - zyskowny towar z szybką dostawą. - Dzięki, polecam ci!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Aby znaleźć wadę, nie jest natychmiast i na pewno nie nagrywa przy 30 fps, a jakość nie jest najlepsza, ale ogólnie robi to, co mówi. Wysyłka (tym razem) była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Jest to produkt udany i wysokiej jakości. To pieniądze w Turcji, na które nawet nie spojrzysz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 466
    • Ft3 969
    • Ft2 645
    • Ft2 976
    • Ft8 373
    • Ft2 645
    • Ft3 969
    • Ft2 645
    • Ft9 465
    • Ft2 291