Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2021

    Podniosłem go szybko i z opakowaniem w dobrym stanie... Podłączenie do komputera jest łatwe, a obraz jest zadowalający

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Dostawa była dość szybka, produkt dotarł w dobrym stanie, ma kilka małych plamek na obiektywie, ale są one po wewnętrznej stronie, chociaż nie mają one dużego wpływu. Jakość obrazu jest bardzo dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Chociaż dostarczenie zajęło miesiąc, samo urządzenie działa zgodnie z oczekiwaniami. Łatwy do ustawienia, wyraźny obraz i głos przechwytywanie, statyw i klip są przydatne. W przypadku domowego biura jest to więcej niż wystarczająco dobre, zwłaszcza w tej dość niskiej cenie. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Świetny produkt polecam wszystkim, dość szybka dostawa i bardzo miła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Good camera. The image is natural. The viewing angle is wide and i see little fish eye.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Todo fenomenal, llegó antes de lo previsto, solo me falta probarlo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Za tę cenę jest to doskonała kamera internetowa. Można go umieścić na monitorze lub na własnym statywie. Polecono mi 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • rckVIP5
    IL
    16/02/2022

    great product. exactly as described. good image quality and nice tripod as well. I recommend buying this item.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Ładnie i dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Zintegrowany mikrofon powinien być lepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$12.99
    • US$27.99
    • US$20.99
    • US$31.89
    • US$15.99
    • US$21.99
    • US$21.99
    • US$25.29
    • US$17.31