Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    dziala super, rozpakowalem i wystarczy przesunac jeden guzik i juz dziala. bardzo dobra jakosc w stosubku do ceny, aplikacja dziala bezproblemowo na s7 edge. polecam, ja jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Szybki przyjazd i warto sprzedać. To dobre dla iPhone'a

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Działa zgodnie z oczekiwaniami, jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Dobra cena-jakość dla ceny. Dostawa była szybsza niż oczekiwano. Łatwy w instalacji. Po pobraniu aplikacji do użytku najlepiej działa poprzez włączenie trybu samolotu, a następnie ponownie włączyć WiFi i wybrać Inskam itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Działa dobrze z iPhone'em. Dobra jakość obrazu. Sprawdź wszystkie elementy. W mojej dostawie brakowało lustra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2020

    Endoskop idealnie pasuje do mojego iPhone'a. Kabel z kamerą jest dość sztywny, co nie musi być wadą dla prowadzenia w ubytkach. Jakość zdjęć jest wystarczająca do użytku domowego. Dla mnie kamera służy do kontroli w modelach kadłubów. Za cenę nie robisz nic złego. Poza tym aplikacja działa bez „jeśli" i „ale". W aplikacji język może być ustawiony w języku niemieckim. Wniosek: Narzędzie, które może być stosowane dość wszechstronne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Działa dobrze, nie ma problemu z podłączeniem go do iPada za pomocą aplikacji Inskam. Brak kabla do ładowania, Brak angielski podręcznik użytkownika (chociaż korzystanie jest dość proste), nasadka nie jest nasadką, tylko plastikowy pierścień, mam nadzieję, że jest wodoodporny nawet bez niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 843
    • Ft21 573
    • Ft9 633
    • Ft24 087
    • Ft20 439
    • Ft23 845
    • Ft35 444
    • Ft18 351
    • Ft19 302
    • Ft16 273
    • Ft8 519
    • Ft22 940
    • Ft27 529
    • Ft15 074
    • Ft22 612
    • Ft16 516
    • Ft14 336
    • Ft6 431