Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/11/2021

    Przesyłka Sirvice bardzo dobrze. /Bateria jest uszkodzona Kamera nie jest wyraźnie proszę zwrócić moje pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Bardzo szybko tylko tydzień....paczka sare....urządzenie jest bardzo miłe....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Urządzenie jest ładne. Wysyłka tylko trzy tygodnie. Ładowanie mikro USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Podoba mi się. Jest tak mały, że daje bardzo wysokiej jakości zdjęcia, z ostatnim szczegółem i silnym designem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Bardzo dobrze dziękuję doskonale za to, czego potrzebuję to trochę trudno zrozumieć instrukcje, ale ja YouTube filmu, aby pomóc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    This camera is really great, with real 1080p shooting, in high quality. Wide shooting angle It only lacks WiFi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Mały i cudowny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Produkty dotarły prawidłowo, w terminie i w specyfikacjach producenta. Byłem bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Jest napisane, że bezprzewodowa, ale w instrukcji nie pokazuje, jak ją aktywować i tak samo nie ma pisemnej aplikacji do filmów i zdjęć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Używam go na zewnątrz, ale Nie mam zbyt wiele okazji, by go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$27.99
    • US$159.99
    • US$25.55
    • US$27.99
    • US$63.99
    • US$22.55
    • US$31.99
    • US$34.99
    • US$32.33