Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Jakość obrazu nie jest zbliżona do tego, czego oczekiwałem od opisu „13 Mega Pixels". Istnieje również problem, że nie łączy się z moim komputerem z USB, tylko ładuje. Musimy wgrać, wyciągając kartę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Bardzo szybka dostawa. Kamera działa bardzo dobrze. Wiele fajnych opcji dla ramek. Nawet może grać w prostą grę. Bardzo lekki ciężar, wygodny dla dziecka do przewożenia. Bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Zamówione 2 kamery i jeden nie był w dobrych warunkach, należy przejść Ale wydaje się, że działa i będzie to bardzo miły prezent dla dzieci Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Przybyli szybko i w dobrym stanie. Jestem zadowolony z usług

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Dobra jakość dla dzieci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    To naprawdę miły, wspaniały prezent dla małych dzieci, nawet jeśli jest jak kawałek plastiku to działa naprawdę dobrze i małe dzieci mogą mieć. Niezła zabawa. Zdecydowanie polecam kupno tego. Pamiętaj, aby kupić kartę pamięci do większego przechowywania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Fajna zabawka dla dzieci, zdjęcia są ziarniste i nie można oczekiwać wysokiej jakości zdjęć od zabawki. Ma też kilka gier, dzieci je uwielbiają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Ładnie się urządziłeś

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Świetne dla małego dziecka. Ale jakość obrazu jest okropna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$25.99
    • US$47.34
    • US$99.99
    • US$89.99
    • US$139.99
    • US$94.99
    • US$34.99
    • US$105.09
    • US$39.99
    • US$99.99
    • US$34.99
    • US$49.99
    • US$24.99
    • US$29.99
    • US$38.99
    • US$37.99
    • US$45.99