Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/01/2021

    Przybył szybko z Hiszpanii, łatwe do ustawienia, potrzebne do zamówienia extra jako przewód tylko krótki i wtyczka, jak to jest wtyczka UE to przychodzi. Potrzebuje też karty SD. Zdjęcia wideo bardzo jasne, jest również przycisk alarmowy, który możesz wcisnąć, jeśli widzisz intruza. Nocny film jest również bardzo jasny, jeśli bardzo ciemny przechodzi do czarno-białego noktowizora. Uliczne oświetlenie na mojej drodze trzyma je w kolorze. Jest funkcja wykładowa, w której możesz rozmawiać z ludźmi, którzy są na twojej drodze i jest mikrofon, który możesz usłyszeć. Podsumowując, bardzo szczęśliwy, App jest łatwy do pobrania ze sklepu Google Play i łatwo jest go ustawić i zalogować się z dowolnego miejsca, o ile jest podłączony do domowego Wi-Fi. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Dobra jakość, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Tylko 2 dni z darmową wysyłką, doskonałe usługi dostawy. Aparat ma dobrą jakość obrazu, nawet przy niskim świetle. Dobry ruch we wszystkich kierunkach. Maksymalny zoom traci wiele jakości, ale jest do zaakceptowania. Dźwięk jest bardzo słaby, ale za cenę nie może być lepszy. Alarm w telefonie, a jeśli chcesz, z dźwiękiem w kamerze, to działa. Obsługa kamery bardzo łatwa. Opakowania dostaw powinny być bardziej chronione, a produkt lepiej uwarunkowany, słabość sprzętu zasługuje na lepsze opakowanie. Jestem zadowolony z zakupu, :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Otrzymałem dwie kamery, które zamówiłem i zrobiłem szybki test. Działa zgodnie z opisem, nie testował noktowizora i nie użyłem jeszcze karty pamięci. Pracują z aplikacją V380 Pro. Używam V380 Pro V1.0.4 na moim urządzeniu BB10 i najnowszej wersji na Android. Do usługi Cloud, musisz ją kupić. Nie ma tu nic o temperaturze roboczej i poziomie odporności wody na opakowaniu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    To drugi aparat, który kupiłem, są doskonałe, dużo lepsze niż się spodziewałem. Noktowizor jest bardzo jasny. Zoom też jest świetny, można łatwo zobaczyć ludzi wyraźnie idących na twoją ścieżkę. Możesz włączyć alarm, jeśli ludzie się zbliżą, rozmawiają z gośćmi i słuchają ich odpowiedzi. Poleciłem to moim przyjaciołom i kolegom. Żegluga też była bardzo szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LeeVIP3
    ZA
    12/03/2021

    Ma dużo problemów, próbując go uruchomić, całe popołudnie zmarnowane, bezczelnie nie podłączać i grać. Oprogramowanie ze sklepu zabaw nie jest dobrze udokumentowane. Ale rozwiążę ten problem, zanim kupię ponownie, może w 2030 roku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Dobry sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Wszystko bardzo dobre i bardzo szybka dostawa dziękuję....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft44 885
    • Ft10 509
    • Ft27 393
    • Ft9 888
    • Ft33 111
    • Ft23 252
    • Ft10 191
    • Ft31 853
    • Ft13 612
    • Ft33 477
    • Ft12 102
    • Ft21 942
    • Ft11 783
    • Ft15 925
    • Ft39 498
    • Ft11 146
    • Ft28 986
    • Ft9 872