Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2021

    Wygląda naprawdę dobrze, nie mogę się doczekać, aby go zainstalować. Ale proszę pamiętać, że to nie aparat na zdjęciach, antena jest zamontowana na części obrotowej i musi być w stanie swobodnie obracać podczas instalacji. Nie ma przycisk reset na kablu, myślę, że jest w środku, mam zamiar go przetestować przed instalacją, a jeśli nie działa, zwracam i komentuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Good camera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Ona pracuje...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Świetny. Obraz to „Photo Quality" w porównaniu z tańszymi aparatami, włączając 30x zoom optyczny. Mogę czytać tablice z numerami na końcu drogi, albo oglądać robaki na roślinach ogrodowych. Słyszę ptaki tweetujące na zewnątrz i jestem częściowo głuchy. Oprogramowanie jest OK, zarówno mobilne jak i PC. Nie mam jeszcze połączenia z Ethernetem, ale prawdopodobnie moja wina. Dostarczona kamera ma antenę obracającą się wraz z urządzeniem, a nie na stałym nadwoziu. Niespodziewane w porównaniu ze zdjęciami, ale jest OK, jeśli wycelujesz w dół.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Powiedziano mi, że otworzyło się na kontynencie z CAMHI, ale nie zainstalowało żadnej kamery. Udało mi się wgrać to z programem CAMHI PRO. Zoom jest świetny. To prawdziwy zoom optyczny. Podoba mi się. Krążenie kamery jest dobre, ale kiedy chcesz to zrobić w górę i w dół, nie idzie w górę. To bardzo negatywne. Myślę, że CAMHI PRO nie wystarczy, aby korzystać z wszystkich funkcji aparatu.... Zasługuje na cztery gwiazdki z ostrością i jasnością.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    OK, więc przegląd po kilku miesiącach posiadania. Nadal działa w porządku.Noc wzrok 5*.Dailytime 5* wodoodporny 🤞 niezbyt szeroki obiektyw musi być umieszczony wysoko, aby zoom był przydatny. WiFi 5 * 👍😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    CAMERA jest SUPER I MAPET ПОЛУЧИХ ПОДАРЪК.Co ciekawe, posiada silny alarm i jest idealny dla bezpieczeństwa pomieszczeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • csaron
    HU
    08/09/2021

    Twarda budowa, łatwe podłączenie i sterowanie. Prawdziwy zoom optyczny/ogniskowanie pozwala na krystalicznie czyste zdjęcia i filmy. Zdecydowanie warte swojej ceny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    30 krotny zoom jest prawdziwy!!! szkoda tylko że przy maksymalnym zoomie nie idzie wyżej skierować kamerki. produkt godny poleceni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Jak na obecną cenę, to całkiem dobry aparat ptz. Bardzo łatwa konfiguracja z ( app ) - CamHi lub CamHipro, działa z obiema aplikacjami. ID polecam 👍🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 818
    • Ft39 146
    • Ft27 369
    • Ft27 200
    • Ft36 599
    • Ft14 001
    • Ft18 744
    • Ft14 320
    • Ft5 153
    • Ft24 186
    • Ft4 666
    • Ft8 272
    • Ft9 545
    • Ft9 864
    • Ft11 137
    • Ft11 773
    • Ft13 600
    • Ft77 562