Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(178)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(178)
    • 5 Star(169)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2021

    πολύ καλή κάμερα γρήγορη παράδοση εύκολη στην χρήση ευχαριστώ πολύ Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2019

    Cámara de buena calidad en cuanto a audio y video, facil de configurar, NO CUENTA CON ONVIF, NO LA PUEDES PONER A GRABAR EN UN NVR, NO le puedes adignar una ip estatica, excelente para monitoreo por internet , puedes grabar en micro sd y en la nube (cloud), para grabar en la nube tiene un periodo de prueba gratis, posteriormente tienes que pagar por el servicio de guardar videos en el.servidor de internet. Tiene la función de seguir objetos en movimiento.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2019

    Εύκολη εγκατάσταση και εύκολη η τοποθέτηση της κάρτας καταγραφής. Ηχείο και μεγάφωνο. τοποθετήθηκε σε νησί των Κυκλάδων. ο χρόνος θα δείξει την αντοχή τής.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2019

    Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2019

    Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2019

    very good camera.no test now

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2019

    Otrzymałem szybko działa najlepsza konfiguracja z ruterem poprzez kabel internetowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    Tutto ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2019

    Now I will pay extra JUST to get my stuff faster. Just hope this works because the box has damage.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    Güzel ürün.Kullanımdığım diğer kamera uygulaması işe çalışıyor.Ben beğendim.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 646
    • Ft22 931
    • Ft9 112
    • Ft19 171
    • Ft26 316
    • Ft11 390
    • Ft20 675
    • Ft28 211
    • Ft12 693
    • Ft12 042
    • Ft43 944
    • Ft6 182
    • Ft24 435
    • Ft17 901
    • Ft22 927
    • Ft16 915
    • Ft4 772
    • Ft146 487