Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(190)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(190)
    • 5 Star(157)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2021

    Szybka dostawa, zajęło to tylko kilka dni. Chociaż spodziewałem się dostać go w białych nasadkach klawiszy, takich jak obraz produktu i wideo. Był w plastikowym opakowaniu i lekko niebiesko-zielonym barwniku.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Wyglądaj naprawdę super. Zwłaszcza jak w barze kosmicznym. Kiedy rgb jest na pełnej jasności niektóre rgb może świecić, ale nie problem w lekkich pomieszczeniach i to nie sprawia, że wygląda źle. Ogólnie bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Bardzo dobre klawisze w tej cenie! Stylizacja wygląda naprawdę ładnie. Przyszedł z dodatkowym zestawem kluczy, których się nie spodziewałem. Również & przybył bardzo szybko. To tylko 5-gwiazdkowy produkt ze względu na cenę. (nie można naprawdę znaleźć więcej świetnych opcji w tej cenie) Jak to wciąż ma pewne problemy. Kolor nie jest tak naprawdę biały, a większość klawiszy jest prześwietlona, więc nadal można sprawdzić tylne światło. Byłoby idealnie, gdyby nie świeciło przez nie światło. Muszą również uaktualnić film w poście, ponieważ ten nie odnosi się w ogóle do tych klawiszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Jeden z najlepszych klawiszy gier z najlepszej jakości. Są piękne idealnie pasuje do każdej kolorowej klawiatury. Bardzo ich polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Jakość druku ogólnie jest naprawdę dobra, ale mam pewne problemy ze spacbarem. Jest trochę zdeformowany i wgnieciony, a kiedy włożę go do stabilizatora, to się zacina. W przeciwnym razie, jak powiedziałem, jakość druku jest niesamowita, mam nadzieję, że tylko ja mam ten problem, ale jeśli to inni mają takie same problemy jak ja i naprawili problem, czy mógłbyś mi pomóc go naprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Kocham to ❣️❣️❣️❣️❣️❣️ pasuje idealnie na moich przełącznikach Cherry na obu klawiaturach (mam to 2 razy) świetna robota dla twórców i wygląda 🔥🔥 (jeśli chcesz zobaczyć, jak nadchodzi, spójrz na mój strumień drgawek (HardcoreFishy) Prawie 750 obserwujących) (kabel jest tymczasowy, a także z bangood)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Ten zestaw jest fantastyczny. Dużo lepiej niż myślałem, że dostanę za tę cenę. Nasadki mają bardzo mocny dźwięk, kiedy są używane na mojej desce i nie ma zbyt dużego krwawienia, kiedy używam światła. Są niesamowicie przyjemne w patrzeniu i bardzo przyciągają wzrok. Ciągle dostawałem od nich komplementy. Najlepsze jest to, co czują. Są gładkie, ale jest w nich miękka konsystencja, która jest przyjemna do pisania. Podobało mi się też, że mają garść nowych kluczy. Jedyną kwestią, którą zauważyłem było to, że litery nie są równe, ale nie przeszkadza mi to, biorąc pod uwagę, jak szczęśliwy jestem ten dźwięk i uczucie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Podobają mi się te nakrętki! Moja jedyna skarga jest taka, że jeśli masz RGB's na klawiaturze z tymi klawiszami, lekko przebłyśnie przez połowę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Mają naprawdę świetną jakość, ale z jakiegoś powodu mają niebiesko-szawy odcień, że dziwne, że jest również w plastikowych opakowaniach i z innym typem zdejmowacza klawiszy niż ten widziany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    To trwało miesiąc oczekiwania. To naprawdę ładne klawisze. Miałem nadzieję, że alfy będą bardziej białe, jak te z recenzji klawiszy Sansa na YouTube. Moje alfy mają jasnoniebieski odcień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 652
    • Ft17 094
    • Ft4 027
    • Ft16 453
    • Ft10 072
    • Ft5 370
    • Ft14 774
    • Ft7 324
    • Ft15 262
    • Ft3 691
    • Ft21 368
    • Ft16 789
    • Ft40 297
    • Ft16 117
    • Ft20 147
    • Ft20 147
    • Ft15 873
    • Ft10 377