Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2020

    Kiedy przyszło pudło było uszkodzone, ale Banggood Support pomógł z moim zamówieniem i szybko przysłali nowe. Wygląda dobrze i pasuje idealnie do mojego GK61.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Bardzo dobra jakość i bardzo piękne i doskonałe na klawiaturze ck!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Royal Kludge rk 61 jest dużo na mojej klawiaturze, ale wydaje się trochę szorstki, ale zasługuje na cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Za mniej niż 20 dolarów, nieźle! Jest dość cienki w porównaniu z zapasową klawiaturą Anne Pro 2, ale jeśli potrzebujesz tylko białego, to wystarczy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Przybył w 14 dni roboczych. Wygląda ładnie i dobrze się czuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Klawiatura wygląda świetnie i czuć się miło z lekko przyczepioną teksturą i światło przechodzi bardzo dobrze. Z wyraźnymi przełącznikami jest ładna ilość blasku wokół klawiszy, jak również. Niektóre krawędzie na spodu kluczy są trochę szorstkie, ale można łatwo je złożyć, aby wyglądać lepiej. Klawiatura zapakowana jest w plastikową, dwustronną, formowaną oprawkę, zszytą z nasadką w środku i umieszczona w plastikowej torbie kuriera (DHL w tym przypadku). Plastikowy uchwyt był mocno pognieciony, a wiele klawiszy było luźnych w plastikowej torbie. Żaden z przełączników nie był uszkodzony, ale opakowanie było okropne ** Należy zauważyć, że niektóre z zakrętek są nieco sztywne i mogą być trudne do założenia / zdejmowania. Podczas wyjmowania paska, wyciągnął prawy bok stabilizator, który go złamał. Udało się go naprawić, modyfikując stabilizator, aby wrócił prawidłowo i czuje się tak samo jak wcześniej. Tylko ostrożnie i powoli, jeśli wydaje się, że się zacięło Ogólnie całkiem ładny budżet klawisze z dobrym wyglądem i uczuciem. Zajęło tylko 2 tygodnie, aby dotrzeć do RPA na ekspresowej wysyłce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2019

    Can't disagree with cost vs quality on this product. Although some keycaps are a bit rough on the bottom edges and the spacebar I got was a little warped, all in all it actually feels nice. It also sounds better than the stock crap keycaps I was using. I don't believe these are shorter than oem profile as they are the same height and size as the oem profile I was using. Definitely worth the money in the end overall.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2018

    Impressive quality, i didn't expect to look that good on my keyboard (QFR-I) -High Quality -Good Font -PBT DoubleShot -Excelent price -Stunning texture of the keycaps compared to ABS The only bad thing is that it doesn't came with the ISO keys(shorter shift, <> symbols, etc), only with the enter key.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2018

    I have a 5 year old quickfire XT (MX BLUE) and the stock keycaps had melted from the everyday use. Was thinking about getting some WASD custom keycaps but they were expensive AF. Bought these instead for $12 and they are very good quality. Very good VFM. If you want to replace your old keycaps get these.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 367
    • Ft6 085
    • Ft8 328
    • Ft2 560
    • Ft6 085
    • Ft28 836
    • Ft8 969
    • Ft15 698
    • Ft10 571
    • Ft19 864
    • Ft17 621
    • Ft17 621
    • Ft24 990
    • Ft22 427
    • Ft26 272
    • Ft20 504
    • Ft10 251
    • Ft14 096