Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2021

    Co za wspaniały zestaw klawiszy! I tak dobra cena, świetna jakość i lepsze niż niektóre droższe, które kupiłem! Idealne do płyty RGB także! Poza tym dostawa była bardzo szybka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Przybywam szybciej niż się spodziewałem, jakość klawiszy jest bardzo dobra dla jego ceny, rgb przechodzi poprawnie i wygląda świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Te klawisze są proste, ale satysfakcjonujące. Podoba mi się niebieski kolor, który wybrali z białym. Nie idzie to dobrze z rgb, więc jeśli planujesz dostać klawiaturę upewnij się, że nie masz nic przeciwko rgb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Przybyło bardzo szybko, dobrze przed ustalonym terminem, są doskonałej jakości i podobało mi się, jak było 10/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Zajęło mi to dłużej niż obiecałem i pakiet trafił, ale klawisze są lepszej jakości niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Świetne breloczki! Nie mogę uwierzyć jak wysokiej jakości są i w tak świetnej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Klawiatury są w porządku. Sprzedawca szybko wysyłał paczkę, ale pakowanie było wadliwe. Miałem szczęście, że paczka nie została całkowicie zniszczona, żadnego pudełka, nic, tylko bardzo cienki plastik. Ale paczka dotarła szybko, klucze są dobrej jakości. Skyblue jest tu bardzo blady, a to największa wada, jaką mogę znaleźć, oprócz małych i dziwnie wyglądających czcionek. Mogę polecić sprzedawcę i produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Klawisze dotarły w rozsądnym czasie. Wydają się być przyzwoitej jakości, zwłaszcza w cenie. Podsumowując, są dobrym zamiennikiem zużytych nakrętek ABS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    The product arrived in 2 weeks and is amazing with a nice texture, note it fits on most switches even my red dragon k55 can fit them and some other keyboards, I have. Honestly i recommend you should buy it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Keycaps wyglądają świetnie i mają naprawdę ładną fakturę! Są prześwitujące. Jedyne co narzekam to to, że w niektórych literach czcionka wygląda trochę dziwnie, ale ogólnie wszystko jest całkowicie świetne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 569
    • Ft8 191
    • Ft9 502
    • Ft15 729
    • Ft10 813
    • Ft8 191
    • Ft19 007
    • Ft15 074
    • Ft6 126
    • Ft7 208
    • Ft20 318
    • Ft16 057
    • Ft19 663
    • Ft20 974
    • Ft20 646
    • Ft18 351
    • Ft18 351
    • Ft10 157