Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(378)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(378)
    • 5 Star(319)
    • 4 Star(48)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/03/2021

    Pasuje do mojego wydania Ducky Shine 4 Fire. Daje więcej światła i wygląda świetnie! UWAGA: Jest to zestaw 104 klawiszy, więc nie ma nakrętek dla prawego górnego 4 przycisków (nad klawiaturą) dla mojej klawiatury Ducky. Dobra cena/jakość. Uwielbiam te klawisze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Niesamowita jakość i świetny dotyk, ale za długo dojechał i tak j polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Świetne klawisze. Udało mi się zmienić moją DK61 pro. Materiał nie jest najlepszy, ale szczerze mówiąc spodziewałem się znacznie gorszego. Za 20 euro z dostawą w 3 dni z Hiszpanii absolutnie polecam zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Niesamowite klawisze I szczerze polecam wysyłkę był dłuższy niż tydzień, aż

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Ładny zestaw klawiszy z drobnymi smugami z tyłu każdego nakrętki prawdopodobnie z powodu problemów z drukowaniem... Nadal nieźle wyglądasz na Anne Pro 2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Dobrej jakości klawisze, 1:1 pracuje na spc gk540.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Jeszcze nie próbowałam, ale dotarły w idealnym stanie, dostawa trwała około 19 dni. Jestem całkiem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo polecam te nakrętki z budyniem. Jeśli są one umieszczone na przyzwoitej klawiaturze z pełnym RGB, to po prostu sprawia, że wygląda wspaniale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Bardzo dobra jakość i materiał jest dobry pod względem światła przechodzącego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Część, w której przyszły klucze, była złamana na końcach, ale klucze nie trwały długo, ale dotarły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 193
    • Ft5 571
    • Ft17 374
    • Ft25 898
    • Ft20 325
    • Ft29 505
    • Ft7 210
    • Ft2 292
    • Ft9 505
    • Ft19 669
    • Ft20 325
    • Ft19 669
    • Ft20 980
    • Ft18 357
    • Ft22 292
    • Ft18 357
    • Ft28 849
    • Ft11 472