Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1475)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1475)
    • 5 Star(1408)
    • 4 Star(54)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/12/2021

    Arrived as described. The only thing remaining is to try them. Also for everyone ordering in EU, the package might have extra fees and charges.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    The package arrived quickly and as described in the order

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Ilość zgodnie z wymaganiami i reszta jakości podczas próby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2016

    Bel kit, semplice e completo di 102 pezzi con tubetti di carta vetrata di tre diversi diametri e relativi supporti per essere utilizzati con attrezzi tipo dremel. Qualità non molto elevata, ma svolgono estremamente bene il loro lavoro (anche se per poco tempo poichè si consumano abbastanza in fretta)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2017

    Arrivé après 46 jours,bien emballé, Excellente qualité, le vendeur et les marchandises que recommander clairement. merci au vendeur pour un bon produit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2020

    Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkich z ML. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkich z ML. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkich z ML. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkich z ML. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkich z ML. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkich z ML. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkich z ML.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    Producto bien embalado y recibido en perfectas condiciones. Es tal cual se describe y con una buena calidad inicial a la espera de saber como se comporta en uso prolongado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2017

    Упаковано в пакет обычныйкомплектность правильнаянаждак хорошийно сами барабануики мягкиедля сильных нагрузок не идут начинают прокручиватся!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2017

    Se ven bien los materiales. Se tienen que pegar a la herramienta de corte, ya que si no se pegan, tienden a girar sobre la herramienta. pero funcionan bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 6Blacx
    ID
    03/10/2016

    This is very nice and very in line with expectations. abrasives which now comes very neat manufacture compared with the first. connection look smooth and tight. maintain its quality for the future

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.33
    • US$9.99
    • US$9.85
    • US$9.23
    • US$5.81
    • US$17.31
    • US$10.88
    • US$11.54
    • US$10.38
    • US$42.72
    • US$13.85
    • US$18.99
    • US$18.99
    • US$20.78
    • US$40.41
    • US$9.23
    • US$14.99
    • US$4.99