Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-07 12:18:04

    it is too small , but it was my mistake I did not look at the discerption, i just notice the measurement in the site.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    knoflíky barevné

    2019-03-18 12:33:51

    Knoflíky vypadají hezky, pěkné pestré barvy. Pozor ❗ velikost je 8mm ❗. Jsou menší než klasické. Vhodné na kojenecké oblečení.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    so cute

    2018-09-04 20:09:12

    good quality

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-09 02:47:35

    تم الاستلام

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-08 09:52:04

    very satisfied

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Accessori per sartoria e per cucitura.

    2015-12-11 17:08:58

    Il pacchetto è arrivato secondo i termini previsti per le spedizioni. La merce è di ottima qualità anche in rapporto al prezzo. Se ne consiglia l'acquisto

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Great little and colorful buttons

    2015-10-15 13:17:34

    These are really small but robust and with great color. I bought the multicolored one and some came with a different tone but nothing bad with that. If you are thinking of buying several pack I recommend it, its cheaper and you'll end up realizing you actually are going to need more

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-15 05:10:43

    The buttons arrived safely, and were small and all of the same size. Quality seems good. No complaints.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    buttons

    2014-11-14 08:55:19

    Very handy item with low cost, these buttons are use full to replace other missing buttons on our daily out fit.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Buttons

    2018-06-01 01:21:19

    Nice buttons for kids clothes.

    Komentarze
  1 2  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>