Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2018

    Качество достойное

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Opisywana AS, płyta miedziana nadaje się do jednostki (wykup, biżuteria) lub jako podkładki do zatapiania, osłony itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Dobra płyta miedziana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2018

    The second time I buy it. As I have already said in my previous review on the same item, you can do a lot of things. with it. So, having almost consumed the first one, I bought this to replenish my stock. Thanks., Banggood !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2019

    Acheté pour faire un échangeur thermique. Domage qu'il n'y ait pas de plaques en 20x20 ou mieux 25x25mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2019

    Acheté pour faire un échangeur thermique. Dommage qu'il n'y ait pas des plaques de 20x20 ou mieux 25x25

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2019

    J'ai acheté ces plaques de cuivre pour faire un échangeur thermique

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2019

    Works great for electroplating! Bright shiny copper plate, no oxides or impurities so far!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2017

    It is exactly what it says. And the uses of it are limited by your needs and your imagination. Glad I bought it. thank you, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 708
    • Ft10 244
    • Ft3 324
    • Ft3 606
    • Ft4 388
    • Ft6 949
    • Ft5 051
    • Ft2 557
    • Ft2 557
    • Ft2 925
    • Ft15 732
    • Ft7 649
    • Ft2 557
    • Ft9 144
    • Ft16 099
    • Ft8 412
    • Ft9 512
    • Ft6 584