Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2021

    Nieuzbrojony, paczka dotarła szybko. 2 maszyny dla innych maszyn z dobrą baterią.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Rozkaz przyszedł bardzo szybko. To było dokładnie to, czego chciałem. Dzięki, jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Połączone z brakiem baterii (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Zamówienie przyszło szybko w ciągu dwóch tygodni, wszystkie kawałki w pudełku; naładowałem baterie i są OK zarówno. Spodziewałem się mniej hałasu szlifierka kątowa bezszczotkowa (właściwie to ma hałas 89dB), ale jest to normalne dla szlifierki kątowej, więc jest tylko komentarz. Polecam produkt i sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RobVIP3
    ZA
    24/12/2021

    Problem z użyciem jednostki whrn. To zatrzymuje się po kilku sekundach i muszę odpiąć i wyjąć baterię, a następnie włożyć baterię, a następnie jnit powtarza problem ssme

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Dobra jakość szlifierka, szybka dostawa, dobra cena. Świetne wydarzenie zakupu Dziękujemy! Bateria, która się z nim wiąże, jest zła dla wzmacniacza. Zdobądź dobrą ładowarkę i baterię od razu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Cięcia dobrze, baterie są całkiem dobre. Wysokiej jakości silnik bezszczotkowy pozwala na dłuższy czas pracy, ale nie użyłbym szlifierki bezprzewodowej do długich zadań (koło druciane), ale do szlifowania i cięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Towar przybył jak na zakup

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Very handsome tool,. 18V Makita cell will fit! Great price for the set incl loader and 2x cell.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$28.99
    • US$74.99
    • US$49.99
    • US$39.99
    • US$15.99
    • US$99.33
    • US$45.99
    • US$31.99
    • US$59.99