Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2022

    Informacje o uruchomieniu i korzystaniu z urządzenia mają formę Wiki. Który ma również dobry wybór filmów i innych informacji. Urządzenie naładowane i przeprowadzało samotesty bez żadnych problemów. Jest to bardzo przydatny sprzęt, który jest w małym pudełku. Będąc ekranem oporowym, byłem zaskoczony, że nie zawierają one małego rylca. Jedynym możliwym problemem są przyszłe aktualizacje firmware i klony na rynku. Więc Wiki radzi „Jeśli to działa, zostaw go w spokoju" i używaj go tak jak jest, ponieważ klony z niewielkimi modyfikacjami mogą nie działać po aktualizacji oprogramowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Odpowiada opisowi, normom Prawda wysyłana więcej niż miesiąc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Otrzymałem produkt w idealnych warunkach, przetestowany, przygotowany na cały zespół...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Bardzo szybki transport, dobrze zapakowany produkt, jakość jest dobra, nowa wersja, moduły wejściowe są zabezpieczone, działa dobrze, polecam go wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Ten analizator widmo przewyższył moje oczekiwania. Jest naprawdę bardzo wszechstronny i jestem bardzo zadowolony z tego produktu Poza tym istnieje naprawdę dobre oprogramowanie/firmware wsparcie z Producent. Tak, to uczyniło mój dzień jasnym. :-) Przesyłka z CZ była szybka, więc w całym tym produkcie zrobił mój dzień :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Przybycie zajęło trochę czasu, ale warto było na to poczekać. Produkt jest bardzo ładny, dobrze zmontowany i uniwersalny. Cieszę się z jego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Bardzo ładny, mały podręczny analizator widma ogólnego przeznaczenia! Nigdy bym nie pomyślał, że to będzie istnieć 30 lat temu! Dokładność wystarczająco blisko do eksperymentalnego zastosowania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Ostatnio miałem kłopoty, bo kupiłem podróbkę od sprzedawcy na ebay. Banggood był w stanie kupować z zaufaniem, sprzedając prawdziwe produkty. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Zamówiony 17 lutego, dotarł do Japonii i dostarczył 27 lutego. Zainstalowana wersja firmware wynosiła 1.1-66, a samotest przebiegał OK.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Maleńki analizator widma SA przed użyciem załączonej anteny sprawdzanie, nie jest napięte, ponieważ łatwo się łamie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$67.99
    • US$979.99
    • US$30.99
    • US$57.99
    • US$12.69
    • US$48.50
    • US$20.99
    • US$225.99
    • US$185.99
    • US$35.99
    • US$109.99
    • US$139.99
    • US$142.99
    • US$79.99
    • US$79.99
    • US$85.09
    • US$14.16