Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/03/2021

    Wszystko ok Kupiłem 2 z nich, działają zgodnie z oczekiwaniami, przybyły dość szybko Czas zamówienia: 2021-02-18 15:22:45 Przybyć do Grecji, do dnia 2021-03-04 Poprzez priorytetowy statek pocztowy UE Od:CZ Pomiar został wykonany w nocy z fluorescencyjnymi światłami, Z pewnością w świetle dziennym wykonają to, czego oczekuje się To samo z regulatorami BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Przyszedł uszkodzony, na całym panelu są warstwy powietrza, zadrapania, choć są na zdjęciu i ledwo widoczne, ale nadal są znacznie poważniejsze, rzep wyraźnie nie pasował do rozmiaru i przyszedł trochę przycięty, poszedł panel przez bardzo długi czas, Mimo że podano dostawę w ciągu 4-9 dni, z ubezpieczeniem, po podłączeniu panel daje prąd jałowy 14 i do 20 woltów w pogodzie пасмурную prawdopodobnie z powodu uszkodzenia, laminat był odkręcony, ale zapieczętowałem to w normie. Poproś sprzedającego o wypoczynek i bezpieczniejszą ochronę towarów. Utrzymanie wysokości, pieniądze spłacone z powodu opóźnienia towarów i prawdopodobnie dlatego, że zostały uszkodzone. Dziękuję za wsparcie 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Perfect panel and controller. high quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Dzięki, przyjedź w samą porę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Wyglada swietnie. Potrzebuję więcej czasu, żeby to przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Całkiem nieźle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2019

    Todo bien pero no al 100% , el panel solar es de buena calidad el resto no tanto, el controlador solar vino roto venia sin caja de protección (están por bonificar algo $). deberían de mandar el paquete como Frágil, ya que no hubo cuidado en el transporte.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Zestaw pochodzi z Hiszpanii, z Madrytu bardzo szybko, to nie 100 wat, jest to elastyczny panel, który jest idealny do jazdy rowerem i do ładowania baterii o obniżonej amperacji. W każdym razie działa idealnie, ale kiedy skończyłem montować, pojawiły się chmury. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Spróbuję z różnych rodzajów baterii i inwerterów. Planuję kupić wózek rowerowy, umieścić na nim panel, i pod baterią 12v 44ah ołowiową, lub 12 Ah AGM do litio, podłączoną do regulatora i inwerter.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Dostarczane z Hiszpanii, dość długa dostawa na rynek wewnętrzny UE. Panel słoneczny działa dobrze, ale może ładować telefon tylko na bezpośrednim słońcu. W niższych warunkach słonecznych ładowanie jest bardzo wolne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 814
    • Ft19 682
    • Ft3 782
    • Ft15 516
    • Ft6 431
    • Ft5 579
    • Ft3 766
    • Ft4 159
    • Ft3 782
    • Ft4 159
    • Ft1 511
    • Ft980
    • Ft3 025
    • Ft4 585
    • Ft2 268
    • Ft3 025
    • Ft9 839
    • Ft3 389