Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2021

    Podczas pierwszego testu, nawet w okolicach jesiennego zachodu słońca, produkuje 18 woltów, co wystarczało na 10 watów energii ładowania z odpowiednią ładowarką USB.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    OM
    12/06/2022

    Produkt przybył, ale nie jest bez niektórych uszkodzeń, wkładek bocznych i brak śruby gniazda baterii, i nie próbowałem jeszcze, po prostu przejdź do opisu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Dobra deska rozdzielcza. Byłem serializowany na małych, dwóch na dwóch. Dzwoniłam z numerami seryjnymi z innymi... Ładowanie akumulatora w mgnieniu oka... Kupuję nowy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Dziękuję banggood działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Podoba mi się ten produkt. Generuje 3,7V nawet w małym słońcu. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Na dzisiejszym teście 28 czerwca. W najlepszym świetle i idealnym ustawieniem, osiągam moc 5W. To tylko 1/20 mocy podanej tak całkowicie niewystarczające.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2020

    Doskonałe towary, osiągane wystarczająco szybko, plus kwarantanna:) Wszystko działa, po sprawdzeniu baterii dodam recenzję! Opakowania pragną najlepszych, trochę zakorkowane krawędzie panelu i zakręt w środku, podczas gdy wszystko działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Świetny produkt, jakość i dobra cena!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Te wyglądają na dobrze wykonane, jednak nie ma mowy, że mają 100 watów. Mam 10-13 watów w pełnym słońcu Kalifornii.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    Ładna słoneczna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$57.49
    • US$143.21
    • US$15.09
    • US$67.82
    • US$20.99
    • US$337.13
    • US$7.99
    • US$153.60
    • US$27.71
    • US$43.99
    • US$7.99
    • US$13.99
    • US$36.99
    • US$10.99
    • US$28.49
    • US$27.99
    • US$9.99
    • US$12.49